• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Koala 2020

37,85 Per stuk 1,22 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De zilveren 1 troy ounce Koala munt is geslagen in 2020 door de Perth Mint uit Australië. De munt is geslagen in 99,99% puur... De zilveren 1 troy ounce Koala munt is geslagen in 2020 door de Perth Mint uit Australië. De munt is geslagen in 99,99% puur zilver en weegt 31,1 gram. De zilveren Koala munten zijn zeer geliefd onder beleggers en verzamelaars, omdat deze munten in een gelimiteerde oplage (300.000 stuks) worden geslagen. Daarnaast hebben deze munten een jaarlijks wisselend design.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 37,85
Prijs per gram
€ 1,22
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
2020
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren munt Koala 2020

De zilveren 1 troy ounce Koala munt is geslagen in 2020 door de Perth Mint uit Australië. De munt is geslagen in 99,99% puur zilver en weegt 31,1 gram. De zilveren Koala munten zijn zeer geliefd onder beleggers en verzamelaars, omdat deze munten in een gelimiteerde oplage (300.000 stuks) worden geslagen. Daarnaast hebben deze munten een jaarlijks wisselend design.

Ontwerp 1 troy ounce zilveren munt Koala 2020

In 2007 is de Australische Perth Mint begonnen met het uitgeven van de Koala munt series. De koala komt in het wild alleen voor in Australië. Koala’s leven het (zuid)oosten van Australië in eucalyptusbossen. Hun dieet bestaat slechts uit eucalyptus bladeren. Omdat dit dieet hen niet veel energie geeft, slaapt de Koala voor het grootste deel van de dag. De koala is helaas een bedreigde diersoort omdat hun leefomgeving steeds kleiner wordt door droogte en bebouwing.
 
Op deze uitgave uit de serie is een koala te zien die zich vasthoudt aan een eucalyptus tak en omhoog lijkt te klimmen. Het design is gemaakt door Ing Ing Jong. Op voorzijde is ook het jaartal, het gewicht en de zilvergehalte te lezen. Op de achterzijde van de munt is een portret te zien van Koning Elizabeth II. Boven haar is de tekst ‘ELIZABETH II - AUSTRALIA’’ te zien. Onder aan de munt staat de nominale waarde van 1 dollar. De munt heeft in Australië namelijk de status van wettig betaalmiddel.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.