• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Dinosauriërs in Azië - Tarbosaurus

149,45 Per stuk 4,81 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
21 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Een bijzondere verzamelmunt uit de Dinosauriërs in Azië serie van 1 troy ounce, deze keer gewijd aan de Tarbosau... Een bijzondere verzamelmunt uit de Dinosauriërs in Azië serie van 1 troy ounce, deze keer gewijd aan de Tarbosaurus. Deze zilveren munt is geslagen in 99,9% puur zilver.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce

Informatie

Zilveren Tarbosaures munt van 1 troy ounce

De derde munt uit de Dinosauriërs in Azië serie is de 1 troy ounce zilveren munt Dinosauriërs in Azië – Tarbosaurus. De speciale verzamelmunt is gemaakt in de vorm van een ei en is geslagen in 99,9% puur zilver.
 
Deze verzamelmunt, geslagen in proof kwaliteit, heeft een oplage van 3000 wereldwijd en wordt geleverd in een speciale verpakking om deze munt in te bewaren. Daarnaast wordt er ook een certificaat van echtheid meegeleverd.

Zilveren Tarbosaurus munt


Voorzijde

Op de voorkant van deze munt is de indrukwekkende Tarbosaurus te vinden. In het verder strakke design komt deze dinosauriër met zijn scherpe tanden goed naar voren. Op de achtergrond is een goudgekleurd skelet van de Tarbosaurus te vinden. Daarnaast zijn de opschriften met het zilvergehalte “Ag 999 1 oz”, de naam van de dinosauriër “TARBOSAURUS” en de naam van de serie “Dinosaurus in Asia” toegevoegd.  


Achterzijde

Op de achterkant is een kleine beeltenis van koningin Elizabeth II te vinden met om haar heen haar naam, de nominale waarde en het land van herkomst. De meeste ruimte op de achterkant is gereserveerd voor de verschillende dinosauriërs uit deze serie. In dit geval is de Tarbosaurus goudgekleurd, zodat het extra duidelijk wordt welke dinosauriër op deze munt onder de aandacht wordt gebracht.  

Oplage van 3.000 stuks wereldwijd


Uitgelicht

  • Geslagen in proof kwaliteit
  • Derde munt uit de Dinosaurs in Asia serie
  • Uniek ontwerp