• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Dinosauriërs in Azië – Microraptor Gui

149,45 Per stuk 4,81 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
21 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze prachtige verzamelmunt van 1 troy ounce uit de Dinosauriërs in Azië serie heeft een prachtig ontwerp van ee... Deze prachtige verzamelmunt van 1 troy ounce uit de Dinosauriërs in Azië serie heeft een prachtig ontwerp van een Microraptor Gui. Geslagen in 99,9% puur zilver en geleverd in een speciale geschenkverpakking.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

1 troy ounce zilveren Dinosaurs in Asia - Microraptor Gui munt

Deze 1 troy ounce zilveren Microraptor Gui munt is onderdeel van de Dinosaurs in Asia serie. De munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver en heeft een proof kwaliteit. Deze bijzondere verzamelmunt heeft een bijzonder ovaal eivormig ontwerp. De Microraptor Gui is een klein, vleesetend vliegend reptiel met vier vleugels.
 
De munt wordt geleverd in de bijbehorende geschenkverpakking met een prachtig gekleurd ontwerp van een Microraptor Gui op de voorkant. Ook het certificaat van echtheid zit bij de munt. Wereldwijd zijn er slechts 3.000 munten gemaakt.

Oplage van 3.000 stuks wereldwijd

Ontwerp Microraptor Gui zilveren munt

Op de voorkant van de munt is de vliegende dinosauriër Microraptor Gui te vinden. Dit bijzondere vliegende wezen wordt in prachtig detail weergegeven. Op de achtergrond is een deel van goudgekleurd skelet van de dinosauriër te zien. Ook zijn het zilvergehalte “Ag 999 1 oz”, het jaar van uitgifte “2022”, de naam “MICRORAPTOR GUI” en de serie “Dinosaurus in Asia” te vinden aan deze zijde van de munt.
 
Op de achterkant van de munt is een kleine beeltenis van koningin Elizabeth II te vinden met om haar heen haar naam, de nominale waarde en het land van herkomst. De meeste ruimte op de achterkant is gereserveerd voor de verschillende dinosauriërs uit deze serie. In dit geval is de Mircoraptor Gui goudgekleurd, zodat het extra duidelijk wordt welke dinosauriër op deze munt onder de aandacht wordt gebracht. 
 


Uitgelicht

  • 1 troy ounce zilveren verzamelmunt in de vorm van een ei
  • Geslagen in 99,9% puur zilver in proof kwaliteit
  • Onderdeel van de Dinosauriërs in Azië serie