• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Dinosauriërs in Azië – Mamenchisaurus

149,45 Per stuk 4,81 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
22 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 1 troy ounce zilveren Mamenchisaurus munt is onderdeel van de Dinosaurs in Asia serie. De munt bevat 31,103 gram aan 99... De 1 troy ounce zilveren Mamenchisaurus munt is onderdeel van de Dinosaurs in Asia serie. De munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver en heeft een proof kwaliteit. Wordt geleverd in de originele presentatieverpakking met certificaat van echtheid. Oplage beperkt tot 3.000 stuks wereldwijd.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

1 troy ounce zilveren Dinosaurs in Asia - Mamenchisaurus munt 

Deze 1 troy ounce zilveren Mamenchisaurus munt is onderdeel van de serie Dinosaurs in Asia. De munt toont een prachtig eivormig ontwerp van de indrukwekkende dinosauriër: de Mamenchisaurus. 
 
De Mamenchisaurus  is een geslacht van uitgestorven plantenetende sauropode dinosauriërs, behorende tot de Eusauropoda, dat tijdens het Laat-Jura leefde in het gebied van het huidige China. De munt bevat 1 troy ounce, omgerekend 31,103 gram, aan 99,9% puur zilver en heeft een proof kwaliteit. Dit is de hoogst haalbare kwaliteit mogelijk voor munten.
 
Bijgeleverd zitten een bijbehorende geschenkverpakking met een prachtig ontwerp van een gekleurde Mamenchisaurus op de voorzijde van de verpakking. Tevens zit het certificaat van echtheid bij de munt. Wereldwijd zijn er slechts 3.000 stuks gemaakt.

Wereldwijde oplage van slechts 3.000 stuks

Ontwerp zilveren munt Mamenchisaurus

Op de voorkant van deze munt is een Mamenchisaurus te vinden, een indrukwekkende dinosaurus. In het verder strakke design komt deze dinosauriër met zijn lange nek goed naar voren. Op de achtergrond is een goudgekleurd skelet van de Mamenchisaurus te vinden. Daarnaast zijn de opschriften met het zilvergehalte “Ag 999 1 oz”, de naam van de dinosauriër “MAMENCHISAURUS”, het jaar van uitgifte “2022” en de naam van de serie “Dinosaurus in Asia” toegevoegd. 
 
Op de achterkant van de munt is een kleine beeltenis van koningin Elizabeth II te vinden met om haar heen haar naam “ELIZABETH II”, de nominale waarde “2 dollars” en het land van herkomst “Samoa”. De meeste ruimte op de achterkant is gereserveerd voor de verschillende dinosauriërs uit deze serie. De Mamenchisaurus is goudgekleurd, om te laten zien welke dinosauriër op deze munt onder de aandacht wordt gebracht. 


Uitgelicht

  • Prachtige verzamelmunt uit de Dinosauriërs in Azië serie
  • Geslagen in proof kwaliteit
  • Geleverd in speciale geschenkverpakking