• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Chinese Myths and Legends kaartversie - Phoenix 2023 antieke afwerking

106,45 Per stuk 3,42 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
13 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 1 troy ounce zilveren Phoenix munt is in 2023 geslagen door The Perth Mint en heeft een antieke afwerking. De munt beva... De 1 troy ounce zilveren Phoenix munt is in 2023 geslagen door The Perth Mint en heeft een antieke afwerking. De munt bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver en wordt geleverd in een presentatieverpakking. De wereldwijde oplage is beperkt tot 500 stuks.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Chinese Myths and Legends Phoenix - kaartversie

Deze 1 troy ounce zilveren munt is een prachtig en waardevol object. De munt heeft een beperkte oplage en is daarom relatief schaars en waardevol. De munt is ook een prachtig voorbeeld van Chinese kunst en cultuur.
 
De feniks is een mythisch wezen dat in veel culturen voorkomt. In de Chinese cultuur is de feniks een symbool van geluk, harmonie en welvaart. De munt toont een feniks met veel detail. De feniks heeft een kop van een fazant, een lichaam van een mandarijneend, een staart van een pauw, een snavel van een papegaai en de vleugels van een zwaluw.
 
De munt heeft een antieke afwerking, wat betekent dat de munt met de hand is bewerkt om een oud, verweerd uiterlijk te creëren. De afwerking geeft de munt een unieke en elegante uitstraling.
 
De munt wordt geleverd in een capsule op een presentatieverpakking in de vorm van een kaart. De verpakking is versierd met een afbeelding van de feniks.
 
De 1 troy ounce zilveren Phoenix munt 2023 antieke afwerking kaart editie is een prachtige en waardevolle munt die een goede toevoeging zou zijn aan elke verzameling.

Ontwerp van de zilveren Phoenix munt in kaart editie


Voorzijde

De voorzijde toont een Phoenix met veel details. Je ziet ook de inscripties P - het muntteken van The Perth Mint en LB - de initialen van de muntontwerper Lucas Bowers.


Achterzijde

Op de achterkant staat de beeltenis van koningin Elizabeth II. Daaromheen staan de opschriften ELIZABETH II 1952 - 2022 - de naam van de koningin en de jaren van haar regering, AUSTRALIA 2023 - het land en jaar van uitgifte, 1 DOLLAR - de nominale waarde van de munt en 1oz 9999 Ag - het gewicht en de zuiverheid van de munt. Je ziet ook de initialen van de ontwerper Jody Clark - JC.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,103 gram) aan puur zilver (99,99%)
  • Van de Myths and Legends serie
  • Gelimiteerde oplage van 500 stuks

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.