• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Big Five luipaard 2023

116,25 Per stuk 3,74 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
25 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De zilveren verzamelmunt Big Five luipaard 2023 is onderdeel van South African Mint’s populaire Big Five serie. De z... De zilveren verzamelmunt Big Five luipaard 2023 is onderdeel van South African Mint’s populaire Big Five serie. De zilveren 1 troy ounce munt is geslagen in 99,9% puur zilver en bevat een indrukwekkend ontwerp van een luipaard. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

Big Five 2023: het luipaard

Deze zilveren verzamelmunt van 1 troy ounce is geslagen in 99,9% puur zilver en is in BU conditie. Deze munt uitgegeven door South African Mint is onderdeel van hun populaire Big Five serie. Het bijzondere aan deze munt is het prachtige dubbelzijdige ontwerp met een luipaard in de hoofdrol. 
 
Het luipaard, ook wel panter genoemd, is onderdeel van de populaire Afrikaans Big Five. Dit roofdier leeft in een groot deel van Afrika en Azië. Andere dieren uit de Big Five zijn de neushoorn, de olifant, de leeuw en de buffel. 

Ontwerp van de Big Five Luipaard 2023


Voorzijde

Op de voorkant van deze indrukwekkende verzamelmunt is de kop van een luipaard te zien. In de gedetailleerde weergave zijn onder andere de snorharen en de vacht goed zichtbaar. Onder het luipaard is de tekst SOUTH AFRICA en BIG FIVE 2023 te vinden. Ook het wapenschild van Zuid-Afrika is toegevoegd in het midden van de munt. 


Achterzijde

Op de achterkant van de munt zijn twee halve koppen van een luipaard te zien. Als u twee munten naast elkaar legt, dan vormen de koppen gezamenlijk één kop van een luipaard. In het midden van de munt is daarnaast de nominale waarde van de munt FIVE RAND, het gewicht 1 OZ en het zilvergehalte Ag 999 toegevoegd. 

Geleverd in blisterverpakking

De 1 troy ounce zilveren munt Big Five luipaard 2023 wordt per stuk verpakt in een speciaal ontworpen blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid. De munt zelf wordt beschermd door een muntcapsule die in de verpakking is verwerkt. U hoeft de munt niet uit de verpakking te halen om deze te bewonderen. 
 
Op de voorkant van de verpakking is dezelfde afbeelding van het luipaard te vinden die ook op de munt te zien is, maar dan in kleur. Doordat de voorzijde van de munt zichtbaar is op de voorkant zijn de overeenkomsten tussen de munt en de verpakking prachtig zichtbaar. 


Uitgelicht

  • Onderdeel van de Big Five serie van South African Mint
  • Prachtig dubbelzijdig ontwerp met een luipaard
  • Geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%)
  • Geleverd in blisterverpakking met certificaat van echtheid