• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

1 troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

37,50 Per stuk 1,21 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

2018 - 1 Troy ounce zilveren Lunar munten - het jaar van de hond. Deze munten bevatten 1 troy ounce en zi... 2018 - 1 Troy ounce zilveren Lunar munten - het jaar van de hond. Deze munten bevatten 1 troy ounce en zijn geslagen in 99,99% puur zilver. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australie en worden in oorspronkelijke verpakking geleverd.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 37,50
Prijs per gram
€ 1,21
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2018
Munthuis
Perth Mint

Informatie

2018 - 1 troy ounce zilveren Lunar munt - het jaar van de hond

Deze zilveren munt bevat 1 troy ounce 99,99% puur zilver. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. Bij de Lunar series wordt het design van de munten ieder jaar aangepast aan de hand van de Chinese jaartelling. 
 
Zo staat het jaartal 2018 in het teken van de honden om die reden is op de voorzijde van de zilveren munt een afbeelding weergegeven van een hond (Duitse herder) met een pup en het Chinese teken voor de hond.

Ontwerp zilveren Lunar 2018

Op de voorzijde staat een hond met haar jong. Aan de linkerkant van de munt is het Chinese teken voor hond toegevoegd en onderaan staat de tekst Year of the Dog. 
 
Op de achterzijde ziet u het portret van koningin Elizabeth II samen met het land van uitgifte, de nominale waarde, het jaar van uitgifte, gewicht en zuiverheid en de naam van de koningin.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,9% puur zilver
  • Uit de Lunar II serie - Year of the Dog


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.