• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren Kangaroo munt 2023

33,20 Per stuk 1,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
12.787 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De zilveren 1 troy ounce Kangaroo 2023 is een nieuw geslagen zilveren munt van 99,99% puur zilver. The Perth Mint uit Aust... De zilveren 1 troy ounce Kangaroo 2023 is een nieuw geslagen zilveren munt van 99,99% puur zilver. The Perth Mint uit Australië introduceert met deze munt een zeer scherp geprijsde nieuwe beleggingsmunt. De munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver.
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
100
33,10
250
33,00
500
32,90
1000
32,80

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 33,20
Prijs per gram
€ 1,07
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Zilveren Kangaroo munt 1 troy ounce 2023

Deze zilveren Kangaroo munt van The Perth Mint is in 2015 geïntroduceerd door het Australische munthuis The Perth Mint. Deze puur zilveren munt van 1 troy ounce beschikt over de status van wettig betaalmiddel in Australië en heeft een nominale waarde van AUD $1.00. Net als andere zilveren munten wordt de zilveren Kangaroo munt verhandeld voor de waarde die deze munt is zilver vertegenwoordigd. 
 
De zilveren Kangaroo munten zijn nieuw geslagen beleggingsmunten die worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking. Deze zilveren beleggingsmunt heeft elk jaar een ongelimiteerde oplage, aan het einde van het jaar wordt de productie gestopt en de definitieve oplage bepaald. 

Ontwerp zilveren Kangaroo munt


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt is een vergelijkbaar design gebruikt als bij de populaire gouden 1990 Kangaroo munt, ook wel de gouden Nugget genoemd, met op de voorzijde een grote afbeelding van een kangoeroe. Aan de rand van de munt is extra informatie te vinden, zoals de naam van de munt AUSTRALIAN KANGAROO, het jaar van uitgifte en het zilvergehalte 1 oz 9999 SILVER.


Achterzijde

Op de achterzijde van de munt is de beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven. Langs de rand is haar naam, het land van uitgifte Australia en de nominale waarde 1 DOLLAR te vinden. De zilveren Kangaroo munten beschikken over een veiligheidsembleem. Dit embleem is echter enkel waar te nemen onder een vergrootglas en is geplaatst bij de eerste A van Australia.

Monsterbox met 250 munten

De zilveren Kangaroo munten 2023 worden verkocht per tubes van 25 stuks. In een monsterbox zitten 10 tubes van 25 munten. Dit is een kleiner formaat monsterbox met 250 munten dan de gebruikelijke 500 munten per monsterbox.
 
Een monsterbox zilveren Kangaroo munten is een ideale manier voor zilverbeleggers om zilver in grootte hoeveelheden te verhandelen. De monsterboxen van de zilveren Kangaroo’s zijn wereldwijd eenvoudig verhandelbaar.


Uitgelicht

  • Zilveren Kangaroo munten beschikken over een veiligheidsembleem
  • Munten worden verhandeld onder de margeregeling
  • Geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%)
  • Uitgegeven door het bekende munthuis The Perth Mint


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.