• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 1 troy ounce zilveren APMEX munt voorkant
  • 1 troy ounce zilveren APMEX munt achterkant
  • Pre-owned

1 troy ounce zilveren APMEX munt

34,20 Per stuk 1,10 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
31 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf donderdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 22 juli

Deze 1 troy ounce zilveren APMEX munt bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver. De munten zijn lastig te verkrijgen en daa... Deze 1 troy ounce zilveren APMEX munt bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver. De munten zijn lastig te verkrijgen en daardoor erg geliefd bij verzamelaars. Omdat de munt geen wettig betaalmiddel is, betaal je geen premium zoals bij veel wettige beleggingsmunten. Om deze reden is de munt nog scherper geprijsd en daarom ook erg geliefd bij beleggers.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 34,20
Prijs per gram
€ 1,10
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,9%
Brutogewicht
31,13 gram
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
Divers

Informatie

1 troy ounce zilveren APMEX munt

De 1 troy ounce zilveren APMEX munt is geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf APMEX, 's werelds grootste munten handelaar. Op de achterzijde van de munt ziet u de American Eagle, een verwijzing naar de wereldbekende American Eagle munten.  Daarnaast staan er 13 sterren op de munt die verwijzen naar de 13 staten die zich als eerste onafhankelijk verklaarde en samen de Verenigde Staten van Amerika vormden. De voorzijde van de munt toont het APMEX logo met verschillende inscripties. 
 
De munt is geen wettig betaalmiddel in het land van herkomst. Om deze reden zit er geen premium op zoals bij veel wettige beleggingsmunten wel het geval is. Daarom zijn deze 1 troy ounce zilveren APMEX munten nog voordeliger geprijsd dan de beleggingsmunten.
 
De munt bevat 31,103 gram aan 99,99% puur zilver. De munt wordt geleverd in een beschermde capsule. Veelvouden van 20 of meer kunnen in vergezelde plastic vellen of in een koker komen. 

Ontwerp van de zilveren APMEX munt

1 troy ounce zilveren APMEX munt voorkant


Voorzijde

De voorzijde toont het APMEX logo. Rondom ziet u de inscripties 1 troy ounce - het gewicht van de munt en .999+ FINE SILVER - de zuiverheid van de munt. Daarnaast staat ook het webadres van APMEX nog op de munt.

1 troy ounce zilveren APMEX munt achterkant


Achterzijde

De achterzijde toont een American Eagle. Rondom ziet u 13 sterren die verwijzen naar de 13 staten. Daarnaast ziet u nog de inscripties ONE TROY OUNCE - het gewicht van de munt, .999 FINE - de zuiverheid van de munt en AMERICAN PRECIOUS METALS EXCHANGE - oftewel APMEX. 


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,9%)
  • Geslagen door het Amerikaanse bedrijf APMEX
  • Geliefd bij verzamelaars en beleggers


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.