• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts White Lion

2.287,00 Per stuk 73,53 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze munt is geslagen in 99.99% puur goud en weegt 31.103 gram. Het betreft een munt uit de serie Queens Beasts munten uit he... Deze munt is geslagen in 99.99% puur goud en weegt 31.103 gram. Het betreft een munt uit de serie Queens Beasts munten uit het Verenigd Koninkrijk.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.287,00
Prijs per gram
€ 73,53
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
2020
Munthuis
Royal Mint

Informatie

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts White Lion

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts White Lion - een uitgave van de Royal Mint.
 
Deze munt is geslagen in 99.99% puur goud en weegt 31.103 gram. Het betreft een munt uit de serie Queens Beasts munten uit het Verenigd Koninkrijk.
 
De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Dit zijn nieuw geslagen munten. Goud is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur goud betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de gouden munt.

Ontwerp gouden White Lion munt 2020


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt is de White Lion afgebeeld met een wapenschild. Langs de rand staat de naam van de munt, het gewicht met goudgehalte en het jaar van uitgifte.  


Achterzijde

Op de achterzijde staat de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de rand is de naam van de vorstin toegevoegd, samen met de nominale waarde. De achtergrond is afgewerkt met een grafisch ontwerp. 


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,101 gram) gouden munt (99,99%)
  • Wereldwijd bekende serie
  • Geslagen door de Royal Mint UK


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.