• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 kilo zilverbaar Woman on Water

1.279,00 Per stuk 1,28 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

Deze zilverbaar van 1 kilo – geslagen in 99,99% zilver – is uniek door het hoge reliëf in het ontwerp aan... Deze zilverbaar van 1 kilo – geslagen in 99,99% zilver – is uniek door het hoge reliëf in het ontwerp aan de voorkant van de baar.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 kilo

Informatie

1 kilo zilverbaar Woman on Water

Deze unieke zilverbaar is een echt verzamelobject. De bijzondere afwijkende vorm in combinatie met het prachtige design met ultra high reliëf maakt deze baar geliefd bij verzamelaars. Op zowel de voor- als achterkant is er veel aandacht besteed aan het ontwerp. Dit zie je terug in de vele details die op de zilverbaar terug te vinden zijn.
 
De 1 kilo zilverbaar Woman on Water is geslagen in het hoge zilvergehalte van 99,99% puur zilver en wordt geleverd in een mylar hoes met een holografische zegel voor bescherming en authenticiteit.

Ontwerp Woman on Water zilverbaar


Voorzijde

Op de voorkant van de zilverbaar is een prachtige beeltenis van een vrouw te zien met een gedrapeerde doek om haar heen. Zowel de vrouw als het doek worden weergegeven in ultra high reliëf en zitten vol met details. Hierdoor lijkt het alsof de vrouw uit de baar komt. Op de achtergrond zie je een subtiele weergave van water. Hierdoor de titel van deze zilverbaar goed naar voren.  


Achterzijde

Op de achterkant van de baar zijn diverse opschriften te vinden, zoals het logo van het Argentia munthuis, het gewicht van de baar, het type edelmetaal en het zilvergehalte van de baar. Om de opschriften heen is een gedetailleerd repeterend design te vinden, een combinatie van cirkels en staafjes. Dit maakt ook de achterkant van deze zilverbaar erg bijzonder.

Beleggen in zilverbaren en BTW

De Ultra-High Reliëf Art Bars worden voornamelijk gezien als verzamelobjecten. Zakelijk zijn deze Art Bars wel geschikt als belegging. Zilverbaren worden namelijk standaard gezien als grondstof en daarom belast met 21% btw. Daardoor zijn deze zilverbaren voor de particuliere belegger minder geschikt. Voor zakelijke belegger zijn zilverbaren wel interessant, aangezien bedrijven doorgaans de btw kunnen terugvorderen. Op het moment dat het bedrijf het zilver weer verkoopt, dient er weer 21% btw in rekening te worden gebracht.


Uitgelicht

  • Zilverbaar in bijzondere vorm
  • Ultra high reliëf ontwerp
  • Onderdeel van de Ultra-High Relief Art Bars