• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilveren munt vier de liefde - Japanse Kranen 2022 Proof

119,95 Per stuk 5,61 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
10 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De zilveren munt Vier de Liefde - Japanse kranen is gewijd aan de liefde. Deze hartvormige munt heeft een gewicht van 21,4... De zilveren munt Vier de Liefde - Japanse kranen is gewijd aan de liefde. Deze hartvormige munt heeft een gewicht van 21,4 gram en is geslagen in 99,9% puur zilver. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Jaar van uitgave
2022

Informatie

Zilveren Celebrate Love munt 2022 proof

Deze zilveren munt is gewijd aan liefde en gevoelens. Dit komt duidelijk terug in het hartvormige ontwerp. De Vier de Liefde munt is geslagen in 99,9% puur zilver en in proof kwaliteit. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 5.000 stuks.
 
De munt wordt daarnaast geleverd in een prachtige geschenkdoos, inclusief certificaat van echtheid. Deze munt is hiermee uitstekend geschikt om als cadeau te geven aan een geliefde.

Ontwerp zilveren Celebrate Love munt


Voorzijde

De voorzijde toont een gedetailleerde voorstelling van twee verliefde kraanvogels. Japanse kraanvogels zijn strikt monogaam. Als ze eenmaal paren, kunnen ze hun huwelijk levenslang in stand houden.


Achterzijde

De achterkant van de munt toont het wapenschild van Fiji. Ook zijn er inscripties, zoals het land van herkomst, de nominale waarde en zilvergehalte toegevoegd aan deze zijde van de munt.

Verpakking

De munt wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking, inclusief echtheidscertificaat. Deze munt is dus ideaal om cadeau te geven aan een geliefde.


Uitgelicht

  • Zilveren verzamelmunt met hartvormig ontwerp
  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Oplage van 5.000 stuks wereldwijd