• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilveren Disney verzamelmunten kopen

Deze bijzondere zilveren verzamelmunten met afbeeldingen van de bekende Disney-gezichten koopt u eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Ons zilver is afkomstig van erkende producenten en de echtheid van het zilver wordt door ons gegarandeerd.

0 Producten
Laden..

Verzamelmunten voor de Disney-liefhebber

Verzamelmunten zijn er in allerlei soorten en maten, zo ook van Disney én de wereldberoemde Mickey Mouse. Meer dan 90 jaar geleden heeft Walt Disney Mickey Mouse tot leven gebracht en tot op de dag van vandaag zijn Mickey en zijn vaste vriendenkring met onder andere de populaire Donald Duck, Goofy en Pluto nog steeds wereldwijd zeer populair.
 
Bij The Silver Mountain vindt u prachtige Disney verzamelobjecten. Deze unieke zilveren munten met een lage oplage zijn voorzien van iconische afbeeldingen met Mickey Mouse en zijn vriendjes. Ook andere Disney figuren uit bijvoorbeeld de films Frozen en de Kleine Zeemeermin zijn op deze bijzondere verzamelmunten te vinden. De veelal kleurrijke zilveren munten zijn uitermate geschikt als cadeau en worden vaak geleverd in een bijpassende verpakking.

Minder informatie