• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Red Tailed Hawk 2015 - 1 troy ounce zilveren munt

33,95 Per stuk 1,09 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
16 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Red Tailed Hawk zilveren 1 troy ounce munten van de Birds of Prey serie, uitgegeven door de Royal Canadian Mint. De munt b... Red Tailed Hawk zilveren 1 troy ounce munten van de Birds of Prey serie, uitgegeven door de Royal Canadian Mint. De munt bevat 1 ounce fijnzilver.
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2015
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

Red Tailed Hawk zilveren munt - Birds of Prey serie - 2015

Deze munt is geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) en bevat 99,99% puur zilver. De munt is geslagen door de Royal Canadian Mint. De Red Tailed Hawk is de derde munt in de serie "Birds of Prey". The Silver Mountain biedt ook andere munten in deze serie aan, waaronder de Great Owl.
 
Deze munten worden uitgegeven in een gelimiteerde oplage van maximaal 1 miljoen stuks. Deze munt beschikt over een nominale waarde van CAN $5.00 (Canadese Dollars).

Op de voorzijde is de Red Tailed Hawk afgebeeld met open bek en gespreide vleugels. Het land van herkomt (Canada), het gewicht (1 oz fijnzilver) en puurheid (.9999) zijn ook als text op de voorzijde zichtbaar. Op de achterzijde is een portret van Her Majesty Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de waarde (5 Dollar) en het jaartal (2015).

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.