Zilveren munt ijsbeer 2020 proof

Zilveren munt ijsbeer 2020 proof Zilveren munt ijsbeer 2020 proof - zijkant Zilveren munt ijsbeer 2020 proof - achterkant Zilveren munt ijsbeer 2020 proof - box
Zilveren munt ijsbeer 2020 proof
  • Prijs: € 97,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Zilveren munt ijsbeer 2020 proof. Dit is een speciale Piedfort editie, met de twee nationale symbolen van Canada. Geslagen in 99,99% puur zilver met gouden afwerking. Slechts 4.000 van gemaakt inclusief certificaat. Lees verder

Zilveren munt ijsbeer 2020 - Proof

Deze zilveren munt is geslagen door de Royal Mint. Het bijzondere aan deze munt is dat het een zogenoemde Piedfort munt is. Dit zijn munten zijn dubbel, soms wel driedubbel zo dik zijn als normale munten.

De zilveren ijsbeer munt is geslagen in 99,99% puur zilver en heeft en gouden afwerking. Met een gewicht van 31,39 gram is de munt iets zwaarder dan 1 Troy ounce (31,103 gram).

Deze zilveren munt heeft een gelimiteerde oplage van slechts 4.000 stuks, inclusief certificaat.

Design zilveren ijsbeer 2020

Op de voorkant ziet u de twee nationale symbolen van Canada, de ijsbeer en het gouden esdoornblad. De afbeelding op de munt symboliseert de overgang van het klassieke beeld links, naar de eigentijdse versie rechts. Dit vertegenwoordigd als het waren het verleden (links) en het heden (rechts).

De munt is van uitzonderlijke gedetailleerde kwaliteit. Zo is bijvoorbeeld de vacht van de ijsbeer, maar ook het gouden esdoornblad prachtig weergegeven. Onder de afbeelding ziet u de nominale waarde van 25 dollars en het jaar van uitgifte 2020 staan.

Zoals bij iedere munt van de Royal Mint, staat op de achterkant het portret van Queen Elizabeth de 2de. Alleen dit keer zonder de nominale waarde van de munt, deze staat op de voorkant namelijk.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt ijsbeer 2020 proof
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Canada

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review