Zilveren munt Celebration of Love 2020

Zilveren munt Celebration of Love 2020 Zilveren munt Celebration of Love 2020 - achterkant Zilveren munt Celebration of Love 2020 - geschenkdoos Zilveren munt Celebration of Love 2020 - geschenkset
Zilveren munt Celebration of Love 2020
  • Prijs: € 59,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld uw trouwdag, valentijnsdag of goede vriend of vriendin. Dan is deze zilveren Celebration of Love munt het ultieme cadeau. Deze munt bestaat voor 99,99% uit puur zilver en bevat twee prachtige Swarovski kristallen die een liefdevolle verbinding vertegenwoordigen. Lees verder

Zilveren Celebration of Love munt met Swarovski

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld uw trouwdag, valentijnsdag of goede vriend of vriendin. Dan is deze zilveren Celebration of Love munt het ultieme cadeau. Deze munt bestaat voor 99,99% uit puur zilver en bevat twee prachtige Swarovski kristallen die een liefdevolle verbinding vertegenwoordigen.

De munt is ontworpen door Anna Bucciarelli en is uitgegeven door de Canadian Royal Mint uit Canada.

Design Celebration of Love munt

Op de voorzijde van de munt ziet u een hartvorm van selectief gekleurde bloemen en gegraveerde acanthusbladeren die een bloeiend symbool van liefde vormen. Twee grotere bloemen, een zinnia en een roze madeliefje, zijn elk versierd met een Swarovski®-kristal om twee zielen te vertegenwoordigen die zijn samengebracht door vriendschap en liefde. Blauwe en perzik kosmosbloemen symboliseren de diepe banden, zowel familie als romantisch. Het blauwe vergeet-mij-nietje staat voor gedeelde herinneringen, terwijl een gerberamadeliefje bewondering en de schoonheid van een gelukkig leven betekent.

Op de achterzijde staat het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II van Susanna Blunt met de nominale waarde van 3 dollars.

De munt wordt geleverd in een speciale geschenkverpakking

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Celebration of Love 2020
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 8 gram
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Canada

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review