Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
Zilveren munt April Birthstone Swarovski 2020

Zilveren munt April Birthstone Swarovski 2020

Deze Birthstone Swarovski zilveren munt April bestaat voor 99,99% uit puur zilver met een diameter van 27mm. Het gewicht van de munt is 7,93 gram. De munt is onderdeel van de officiële Birthstone Swarovski verzameling van 2020. De munt heeft een oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd.
€ 63,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 63,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling
Birthstone Swarovski zilveren munt April  2020

Zilveren munt April Birthstone Swarovski

Deze Birthstone Swarovski zilveren munt April bestaat voor 99,99% uit puur zilver met een diameter van 27mm. Het gewicht van de munt is 7,93 gram. De munt is onderdeel van de officiële Birthstone Swarovski verzameling van 2020. De munt heeft een oplage van slechts 5.000 stuks wereldwijd.

De Birthstone Swarovski 2020 verzamelen

De Birthstone Swarovski April munten maken deel uit van de Birthstone abonnementscollectie van 2020. Deze zilveren munt heeft, net als de andere munten, zijn eigen geboortesteen met een onderscheidende kleur. Iedere munt uit de Birthstone Swarovski verzameling heeft zijn eigen en unieke sprankelend gekleurd Swarovski-kristal in het midden, in de kleur van de maandelijkse geboortesteen.

Doordat de Birthstone Swarovski munten ieder hun eigen unieke steen hebben, is deze collectie zeer gewild bij verzamelaars. Van iedere munt worden er maar 5.000 gemaakt. Begin daarom vandaag nog met verzamelen en maak uw 2020 collectie compleet.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Slechts 5.000 stuks geslagen wereldwijd
  • Met echte Swarovski edelstenen in de munt
  • Geboortesteen voor mensen die in april geboren zijn

Design Birthstone april 2020 munt

Design Birthstone april 2020 munt

Op de voorkant van de munt vindt u het uniek gekleurde Swarovski kristal. Deze wordt geflankeerd door drie kleinere heldere Swarovski-kristallen en omgeven door een op Keltisch kunst geïnspireerd ontwerp.

Design Birthstone april 2020 munt

Op de achterkant ziet u portret van Koningin Elizabeth de tweede. Daaromheen staat de nominale waarde van 5 Canadese Dollars en de tekst: Elizabeth 2 Canada 2020 – D.G. Regina.

Geboortesteen

Geboortesteen

Een geboortesteen is een edelsteen waarvan men gelooft dat het geluk brengt voor mensen die in die bepaalde maand geboren zijn, of een speciale band hebben met een specifieke maand. In bepaalde landen, ook bijvoorbeeld in Duitsland en Zwitserland, hechten mensen veel waarde aan de betekenis van deze stenen en worden ze als “helingsstenen” gezien.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Proof
Jaar van uitgifte
2020

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.