Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

Palladium munten kopen bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain koopt u palladium munten met een zuiverheid van 99,95% puur palladium. Palladium is de meest zeldzame grondstof op aarde. De vraag naar palladium is erg hoog, terwijl het aanbod schaars is. Wij verkopen alleen palladium munten van erkende fabrikanten. Palladium munten zijn zelden te koop, we zijn hierbij namelijk afhankelijk van de verkoop vanuit particulieren.

Toon filters

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Palladium munten kopen

Palladium munten kopen doet u veilig en vertrouwd bij The Silver Mountain. Het palladium wat u bij ons koopt heeft een zuiverheid van 99,95% puur palladium.
Daarnaast verkopen wij alleen palladium van erkende fabrikanten.

Wat is palladium?

Palladium is de meest zeldzame grondstof op aarde. De vraag naar palladium is erg hoog, terwijl het aanbod schaars is. De productie komt voor 40% uit Zuid-Afrika. Ook komt er palladium uit onder andere Rusland, Canada en de Verenigde Staten.

Het zilver witte edelmetaal is chemisch vergelijkbaar met platina en heeft het laagste smeltpunt van alle edelmetalen. Door de unieke eigenschappen van palladium, zoals goede hittebestendigheid en trage corrosie, wordt dit edelmetaal gebruikt in vele industrieën, zoals de auto-industrie voor katalysatoren, maar ook in andere industrieën als de sieradenindustrie en bij tandheelkunde.

Net zoals bij goud en zilver wordt ook de waarde van palladium internationaal uitgedrukt in 1 troy ounce, in 31,103 gram.

Palladium laten bezorgen, ophalen of laten opslaan

Als u palladium koopt bij The Silver Mountain kunt u ervoor kiezen om uw palladium te laten versturen, op te halen of volledig verzekerd op te laten slaan.

  • Al onze verzendingen zijn volledig verzekerd en worden uitgevoerd door vertrouwde en gespecialiseerde partners zoals UPS. De pakketten die wij versturen zijn altijd eenvoudig traceerbaar. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode is naast een handtekening voor ontvangst ook een identiteitscontrole vereist om het pakket te kunnen ontvangen.
  • Op ons kantooradres te Baarn kunt u uw palladium munten ophalen in een discrete en beveiligde omgeving, waar u desgewenst het bedrag bij het afhalen contant of per pin kunt voldoen. Ook kunnen we u hier verder informeren en adviseren.
  • U kunt ook palladium kopen en dit laten opslaan bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Er zijn opslaglocaties in Rotterdam en in Zurich, Zwitserland beschikbaar. Uw goud ligt dan veilig, verzekerd en zwaarbeveiligd opgeslagen.

Palladium munten verkopen

Bij The Silver Mountain bieden wij een unieke terugkoopgarantie op het palladium dat u bij ons koopt. Wij kopen uw palladium munten op ieder gewenst moment van u terug. Door de schaalvoordelen van The Silver Mountain zijn wij als enige partij in Nederland in staat op dergelijke garanties af te geven. U vindt onze huidige biedprijzen terug op Inkoop Edelmetaal.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.