Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Goudbaar 500 gram C. Hafner

Goudbaar 500 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 500 gram is de één na grootste goudbaar van de Duitse producent C. Hafner. Alle 500 gram goudbaren worden gegoten in 99,99% puur goud en geleverd inclusief CertiCard echtheidscertificaat. 

€ 36.230,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 36.230,00 Vanaf € 36.210,00
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 36.230,00
5-9 € 36.220,00
10+ € 36.210,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorkant C. Hafner goudbaar 500 gram

C. Hafner 500 gram goudbaar met certificaat van echtheid

 

Deze goudbaar wordt gegoten door C. Hafner uit Duitsland. De baar bevat exact 500 gram puur goud (99,99%) en wordt nieuw geproduceerd. Deze baren worden geleverd inclusief gesealde blisterverpakking met certificaat van echtheid.

De bekende producent C. Hafner is in 2013 geaccrediteerd door de LBMA, wat betekent dat de goudbaren sindsdien zijn opgenomen in de Good Delivery List. De goudbaren kunnen wereldwijd worden verhandeld zonder verdere analyse. 

Opslag van goud

Het is begrijpelijk dat u een goudbaar van 500 gram niet in uw eigen huis wilt bewaren. The Silver Mountain werkt daarom samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). EBN is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland. Bij het aankopen van deze goudbaar van 500 gram kunt u ervoor kiezen om uw goudbaar rechtstreeks uit te laten leveren aan EBN. 

C. Hafner goudbaren in overige coupures

In ons assortiment vindt u diverse C. Hafner goudbaren variërend van 1 gram tot en met 1.000 gram. Daarnaast hebben wij diverse gouden CombiBars in ons assortiment, dit zijn goudbaren die af te breken zijn in kleinere coupures en bieden u hierdoor meer flexibiliteit. Het is namelijk mogelijk om de gouden CombiBar in delen aan ons (terug) te verkopen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Nieuw geslagen goudbaar van 500 gram puur goud (99,99%)
  • Geleverd in beschermende blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status van de goudbaar

Ontwerp C. Hafner 500 gram goudbaar

Ontwerp C. Hafner 500 gram goudbaar

Voorzijde

Op de voorkant van de C. Hafner goudbaar van 500 gram is het logo van C. HAFNER, het gewicht 500g, het goudgehalte FINE GOLD 999.9 en het unieke baarnummer van de goudbaar te vinden. De voorzijde van de beschermende blisterverpakking bevat daarnaast ook de melding van de LBMA dat C. Hafner een Good Delivery Refiner is.  

Ontwerp C. Hafner 500 gram goudbaar

Achterzijde

De achterkant van de goudbaar van 500 gram bevat geen opdruk en is volledig effen. De achterzijde van de verpakking bevat wel diverse informatie aangezien het wordt gebruikt als certificaat van echtheid. Zo is er informatie te vinden over het gewicht, goudgehalte, baarnummer en de herkomst van de goudbaar. Ook het logo van C. Hafner is te vinden op deze zijde van de verpakking. 

C. Hafner 500 gram goud als investering

Als u wenst te investeren in goud is de goudbaar van 500 gram een geschikte optie. De spread is bij deze goudbaren vele malen kleiner dan bij goudbaren van bijvoorbeeld 1 troy ounce. De spread van een goudbaar is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs van een goudbaar op een bepaald moment in tijd. Over het algemeen zijn producten met een lage spread het meest interessant om aan te kopen en ook het meest courant. 

De aankoopprijs van een goudbaar is opgebouwd uit drie onderdelen: de actuele goudprijs, de productiekosten en de winstmarge van de handelaar. Goud is altijd vrijgesteld van BTW. De kosten bovenop de goudprijs worden ook wel de premie genoemd. Indien u uw goudbaar weer wenst te verkopen, is de verkoopprijs doorgaans gebaseerd op de actuele goudprijs. 

Bij grote goudbaren is de premie verhoudingsgewijs meestal een stuk lager dan bij kleinere goudbaren. Dit komt voornamelijk door de procentueel lagere productiekosten bij de grote baren. In principe geldt dat hoe groter de goudbaar, hoe lager de premie en hoe lager de spread. 

Specificaties van de goudbaar 500 gram C. Hafner

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
500 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.