Altijd 100% verzekerd transport

X
Goudbaar 20 gram Pamp Suisse

Goudbaar 20 gram Pamp Suisse

Deze Pamp Suisse baar is geslagen in 20 gram puur goud (99,99%). Naast dit gewicht zijn er ook nog andere gewichten verkrijgbaar bij The Silver Mountain.

€ 1.540,00
Goudbaar 20 gram Pamp Suisse

Goudbaar 20 gram Pamp Suisse

per stuk
4 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Goudbaar 20 gram Pamp Suisse

20 gram goudbaar Pamp Suisse

Pamp Suisse baren worden geslagen door de Zwitsere producent PAMP. Dit staat voor Produits Artistiques Métaux Précieux. Naast dat de baren van Pamp worden geslagen in 99,99% puur goud, zijn deze van uitstekende kwaliteit. De Pamp Suisse goudbaren worden inclusief certificaat van echtheid geleverd. Hierop is het serienummer van de baar vermeldt, maar deze kan ook op de baar zelf teruggevonden worden. Deze Pamp Suisse baar is geslagen in 20 gram puur goud (99,99%). Naast dit gewicht zijn er ook nog andere gewichten verkrijgbaar bij The Silver Mountain. Bekijk ook de andere Pamp Suisse goudbaren.

Pamp staat bekend om haar goudbaren van uitstekende kwaliteit. Om dit te bevestigen beschikt Pamp ook over de Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA). Deze handelsvereniging geeft deze status aan bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van de LBMA. Daarnaast wordt deze status wereldwijd erkent en zorgt het ervoor dat u (eventueel) uw goudbaar gemakkelijk zou kunnen verhandelen. Naast uitstekende kwaliteit Pamp ook bekend als de producent die goudbaren een prachtige uitstraling geeft. De Pamp Suisse goudbaren bevatten veel schitterende details en geven Lady Fortuna weer. Volgens de Romeinse mythologie was Lady Fortuna de godin van het lot, waaronder dus ook geluk. Ze wordt samen met een cornucopia, de hoorn des overvloeds afgebeeld. Deze hoorn staat symbool voor geluk en overvloed. Dit is een interessant en toepasselijk detail.

De goudbaren van Pamp zijn erg gewild en niet makkelijk te verkrijgen. Dit maakt de Pamp Suisse goudbaar nog interessanter. De Pamp Suisse goudbaar is een goede keuze vanwege de uitstekende kwaliteit, prachtige uitstraling en 20 gram puur goud. 

 

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 20 gram puur goud (99,99%)
  • Wereldwijd populair
  • Inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp Pamp Suisse goudbaar

Ontwerp Pamp Suisse goudbaar

Op de Pamp Suisse goudbaar is een afbeelding van Lady Fortuna te zien. Dit is de godin van de welvaart. De afbeelding bevat schitterende details die de goudbaar doen opvallen. 

Pamp Suisse goudbaar

Naast de 20 gram goudbaar zijn er ook nog andere Pamp Suisse goudbaren te verkrijgen bij The Silver Mountain.

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Zo goed als nieuw
Gewicht
20 gram
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Zwitserland
Producent
Pamp Suisse

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.