Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner

Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner

De C. Hafner goudbaar 1 troy ounce is geslagen in 99,99% puur goud en is voorzien van de Good Delivery Status. Deze goudbaar wordt nieuw geleverd in een beschermende blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid. 

€ 1.982,00
Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner

Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner

per stuk
26 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 1.982,00
5-9 € 1.979,00
10-24 € 1.976,00
25+ € 1.973,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner met certificaat van echtheid

 

De goudbaar is geslagen in 1 troy ounce puur goud (24 Karaat) en wordt geleverd in een beschermende blisterverpakking inclusief CertiCard ® echtheidscertificaat. Alle goudbaren van C. Hafner worden daarnaast ook altijd nieuw geleverd vanuit de producent. 

Met een gewicht van 31,103 gram puur goud (99,99%) zijn deze baren de meest courante goudbaren op dit moment. De 1 troy ounce goudbaar van C. Hafner is een populaire keuze onder beleggers, aangezien de internationale goudkoers ook in 1 troy ounce wordt getoond. Hierdoor is het in een oogopslag duidelijk welke goudprijs aan deze C. Hafner goudbaar verbonden is. 

Good Delivery status

De baren zijn wereldwijd gemakkelijk verhandelbaar omdat de producent, C. Hafner, LBMA geaccrediteerd is. Deze goudbaren van 1 troy ounce hebben dan ook de Good Delivery Status en zijn voorzien van een uniek baarnummer. Dit zorgt ervoor dat deze baren zonder verdere analyse te verhandelen zijn. 

Afmetingen

De 1 troy ounce C. Hafner goudbaar heeft een afmeting van 42,2 x 23,5 x 2 mm.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaar van 1 troy ounce (31,101 gram) puur goud
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status
  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Verpakt in originele gesealde blisterverpakking

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 1 troy ounce

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 1 troy ounce

Voorzijde

Op de voorkant van de C. Hafner goudbaar staat de naam van de producent C. HAFNER, het gewicht 1 UNZE, het land van herkomst GERMANY en het goudgehalte FEINGOLD 999.9 vermeld. Op de voorzijde van de verpakking staat naast het logo van de producent ook de tekst LMBA Good Delivery Refiner, wat aangeeft dat C. Hafner aan de eisen van de LMBA voldoet.  

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 1 troy ounce

Achterzijde

Op de achterzijde van de goudbaar staat het logo van C. Hafner en het unieke baarnummer vermeld. De achterkant van de verpakking dient daarnaast als CertiCard ® echtheidscertificaat, met daarom onder andere het goudgehalte en gewicht van de baar. Ook is er aanvullende informatie over de herkomst van het echtheidscertificaat en C. Hafner toegevoegd. 

Goud kopen en laten opslaan

Aankopen van goudbaren in combinatie met opslag is mogelijk. Hiervoor werkt The Silver Mountain samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

Indien u uw goudbaren laat opslaan bij EBN, blijven deze ten allen tijden uw eigendom en betaalt u per kwartaal een bewaarloon. U kunt uw C. Hafner goudbaar ook altijd vanuit de beveiligde opslag aan u laten uitleveren. 

Specificaties van de 1 troy ounce C. hafner goudbaar

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 troy ounce
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.