Taal
50x 1 gram goudbaren Combi Bars

50x 1 gram goudbaren Combi Bars

De gouden combibar van 50 x 1 gram bevat 50 goudbaartjes die een ieder 1 gram puur goud (99,99%) bevatten. De combibar geleverd in beschermende blisterverpakking met certificaat van echtheid. De kleine goudbaartje kunnen – zonder dat er goud verloren gaat – van elkaar worden losgebroken en individueel worden verkocht.

€ 3.264,00
50x 1 gram goudbaren Combi Bars

50x 1 gram goudbaren Combi Bars

per stuk
33 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 3.264,00
5-9 € 3.262,00
10-24 € 3.260,00
25+ € 3.258,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

Goudbaar combibars met certificaat van echtheid

 

De zogenaamde combibars zijn goudbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze goudbaren een stuk makkelijker verhandelbaar. Deze goudbaar bestaat uit 50 goudbaartjes van 1 gram puur goud (99,99%).

Kleine hoeveelheden goud verhandelen

Eind 2011 zijn deze combibars - vergelijkbaar met een chocoladereep - geïntroduceerd: deze goudbaren zijn namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram puur goud. De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden. Er gaat hierbij geen goud verloren. Het idee achter deze goudbaren is dat men niet meer direct het aangeschafte aantal gram goud dient te verkopen bij een doorverkoop, maar dat dit ook mogelijk is in een kleinere hoeveelheid per transactie.

Wij leveren gouden combibars van Valcambi. De producent die de gouden combibars van 50x 1 gram levert, beschikt over de Good Delivery Status bij de LBMA en derhalve zijn deze goudbaren wereldwijd zonder analyse verhandelbaar.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaar van 50 gram puur goud (99,99%)
  • Bestaat uit 50 individueel verkoopbare goudbaartjes van 1 gram
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid in de verpakking
  • Afkomstig van Valcambi met een Good Delivery Status
Goud als ruilmiddel

Goud als ruilmiddel

De Combi baren zijn ideaal om in kleine coupures goud te kunnen handelen. Iedere goudbaar is los verhandelbaar en op iedere goudbaar staat het gewicht (1 gram goud) vermeld en het logo van de producent. Hierdoor is het voor de losgebroken goudbaren nog steeds duidelijk wat de herkomst van het goud is. 

Door het kiezen voor een kiezen voor een combibar van 50 x 1 gram in plaats van een ‘normale’ goudbaar van 50 gram, geeft u uzelf de keuze in welke hoeveelheid u uw goud in de toekomst zou willen verhandelen. Een combibar geeft de keuzevrijheid om deze in delen te verkopen in plaats van het verkopen van de gehele goudbaar. Kleine hoeveelheden goud, zoals een gouden combibar, worden dan ook vaak als ruilmiddel gezien.  

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
50 gram
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Zwitserland

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.