Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
5 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

5 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

De derde editie van Germania Mint’s Allegories serie is de zilveren Italia & Germania munt. De Allegories serie belichaamd landen met mooie en sterke vrouwen. Wat betreft de Italia & Germania munt, deze staat in het teken van Italië en Germanië.
€ 289,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 289,50
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

5 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

De derde editie van Germania Mint’s Allegories serie is de zilveren Italia & Germania munt. De Allegories serie belichaamd landen met mooie en sterke vrouwen. Wat betreft de Italia & Germania munt, deze staat in het teken van Italië en Germanië. De munt heeft prachtige details en staat symbool voor waarden die door zowel Germanië als Italië werden gerespecteerd. De Italia & Germania munt is geslagen in 5 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 38,61 mm. Daarnaast heeft de munt een nominale waarde van 25 Mark en een zeer beperkte oplage van slechts 500 stuks.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van slechts 500 stuks
  • 5 troy ounce (155,5 gram) puur zilver (99,99%)
  • Deel van Germania Mint’s Allegories serie

Design van de Italia & Germania munt

Op de voorzijde van de Italia & Germania munt zijn twee mooie vrouwen te zien die symbool staan voor Italië en Germanië. Italië is de linker vrouw die prachtig krullend haar heeft. Haar kroon vertegenwoordigt een embleem van beschermgoden die over de stad waken. De rechter vrouw belichaamt Germanië en rust haar hand op de schouder van Italië. De twee vrouwen staan dicht bij elkaar, wat de vriendschap tussen de twee culturen symboliseert. Ook de Hoorn des Overvloeds is te zien en deze symboliseert welvaart en rijkdom.

Op de achterzijde van de Italia & Germania munt is het wapen te zien dat morele principes en nobele waarden vertegenwoordigd. Het wapen van Germanië is door de Germania Mint naar eigen interpretatie gecreëerd aangezien. Dit is het geval aangezien Germanië nooit een officieel land is geweest. Wel is dit gedaan in overeenstemming met toepasselijke heraldiekregels. De vier delen van het schild hebben ieder een eigen betekenis maar het schild zelf symboliseert waarheid, loyaliteit en vertrouwen. De kroon die ook te zien is staat symbool voor gezag, adel en ridderlijkheid. Alle waarden die de achterzijde symboliseert, zijn waarden die gerespecteerd werden door Italië en Germanië.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.