5 troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

5 troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

2018 - 5 Troy ounce zilveren Lunar munten - het jaar van de hond. Prachtige, grote 5 ounce Lunar munt, geslagen in 99,99% puur zilver. Deze munten worden uitgegeven door de Perth Mint en zijn onderdeel van de inmiddels wereldberoemde Lunar II serie.

€ 174,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 174,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

2018 - 5 troy ounce zilveren Lunar munt - het jaar van de hond

Deze zilveren munt zijn geslagen in maar liefst 5 troy ounce puur zilver. De zilveren Lunar serie wordt geslagen door de Perth Mint uit Australië en is naast 5 troy ounce ook beschikbaar in 1/2, 1, 2 en 10 ounce en daarnaast in het bekende kilo-formaat. In 2018 staat volgens de Chinese kalender de hond centraal.

Het design van deze munt verandert jaarlijks waardoor de munt voor zowel beleggers als verzamelaars erg interessant is. Deze zilveren Lunar munten beschikken daarnaast over de status van wettig betaalmiddel waardoor de munt relatief voordelig verhandeld kan worden onder de margeregeling. Dit is voor met name particuliere beleggers interessant, doordat op die manier minder BTW over het zilver wordt geheven. Meer informatie hierover kunt u lezen bij onze pagina Productkeuze.

Alle munten zijn nieuw geslagen en dus ook in perfecte conditie. Deze munten worden in de oorspronkelijke luchtdichte capsules van de Perth Mint geleverd. De munten zijn individueel verpakt en blijven op die manier in hun optimale conditie.

Voor deze 5 ounce Lunar munten geven we tevens een terugkoopgarantie. Alle zilveren Lunar munten kunnen op ieder gewenst moment door ons teruggekocht worden tegen interessante voorwaarden, tenminste 107% van de dan geldende zilverprijs. Onze biedprijs kunt u terug vinden op onze andere website, Inkoop Edelmetaal.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.