Taal
5 Kilo Cook Islands Bounty zilver muntbaar

5 Kilo Cook Islands Bounty zilver muntbaar

5 kilo muntbaar van de Cook Islands serie. Dit is de grootste en zwaarste variant van de collectie zilver muntbaren. Deze baar is geslagen in puur zilver en weegt 5 kilo.
€ 4.118,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 4.118,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

5 kilo zilverbaar

Deze zilverbaar heeft een gewicht van 5 kilo en is puur zilver (.999) Omdat deze baar op Cook Islands een wettig betaalmiddel is, wordt deze zilverbaar gezien als munt met de status van wettig betaalmiddel. Deze "munt" is uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Deze baren zijn geslagen in puur zilver. Dit zijn geen nieuwe zilver muntbaren, er kunnen lichte beschadigingen en oxidatie vlekken voorkomen.

Ontwerp zilverbaren

Op de voorzijde van de Cook Islands muntbaar ziet u een afbeelding van het prachtige Endeavour zeilschip van kapitein Cook. Tevens is er een munt weergegeven met de beeltenis van Queen Elizabeth II ter waarde van $150. Doordat deze muntbaar de status van wettig betaalmiddel heeft is dit een goedkoper alternatief voor de gewone zilverbaren.

Zilver en BTW

U kunt ook een gewone zilverbaar kopen van 5 kilogram. Bij de gewone zilverbaren wordt echter 21% BTW geheven. Als particulier bent u dan ook altijd goedkoper uit met de zilveren muntbaar of met zilveren beleggingsmunten.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.