Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
30 gram gouden munt Panda 2023

30 gram gouden munt Panda 2023

De gouden Panda munt van 30 gram uit 2023 wordt geslagen in 99.9% puur goud, heeft een diameter van 32 mm en weegt precies 30 gram. De munt wordt uitgegeven in China door de People’s Bank of China.

€ 2.322,00
30 gram gouden munt Panda 2023

30 gram gouden munt Panda 2023

per stuk
8 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 2.322,00
5-9 € 2.317,00
10-24 € 2.312,00
25+ € 2.307,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Gouden Panda munt 2023

 

De 30 gram gouden Panda munt is een prachtige en waardevolle munt die een symbool is van China en de reuzenpanda. De munt is geslagen in 99,9% puur goud en heeft een diameter van 32 mm. Op de voorzijde van de munt is een afbeelding van twee reuzenpanda's te zien, die samen spelen in een bamboebos. Op de achterzijde van de munt is de Tempel van de Hemel in Peking afgebeeld.

De gouden Panda munt is een populaire investering voor zowel beleggers als verzamelaars. De munt is schaars en de waarde ervan stijgt vaak in de loop van de tijd. De munt is ook een mooi cadeau voor iemand die geïnteresseerd is in China of de reuzenpanda.

Reuzenpanda's

Reuzenpanda's zijn bedreigde diersoorten die voornamelijk in China leven. De panda is een symbool van China en wordt vaak gebruikt in de Chinese cultuur. De panda staat symbool voor vrede en harmonieuze oplossing van conflicten.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Grootste gouden Panda munt
  • Geslagen in 30 gram puur goud (99,9%)
  • Uitgegeven door China Gold Coin Corporation
  • Ontwerp gebaseerd op de wereldberoemde reuzenpanda

Ontwerp gouden Panda 2023

Ontwerp gouden Panda 2023

Voorzijde

De voorzijde van de munt toont twee reuzenpanda's die elkaar omhelzen. De panda's zijn gegraveerd in 99,9% puur goud en hebben een prachtige, glanzende finish. 

Ontwerp gouden Panda 2023

Achterzijde

De achterzijde van de munt toont het Tiantan-tempelcomplex in Beijing. Het Tiantan-tempelcomplex is een belangrijk religieus complex in China en is een UNESCO-werelderfgoed.

Afwijkende gewichten van de Panda serie

Afwijkende gewichten van de Panda serie

De gouden Panda munt is een populaire investering onder beleggers. De munt is gegarandeerd van 99,9% puur goud en heeft een beperkte oplage. Dit maakt de munt een waardevolle investering die zijn waarde in de loop der tijd kan behouden of zelfs verhogen.

De gouden Panda munt is ook een populair collectorsitem. De munt is elk jaar ontworpen met een ander thema, waardoor ze een verzamelobject zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in Chinese cultuur of dieren.

Reuzenpanda's zijn een belangrijk symbool van China. De panda wordt in oosterse culturen gezien als een symbool van vrede en harmonieuze oplossing van conflicten. De panda is ook een bedreigde diersoort die voornamelijk in China leeft. De gouden Panda munt is een mooie manier om de schoonheid en het belang van de reuzenpanda te eren.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
30 gram
Jaar van uitgifte
2023
Land van uitgifte
China

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.