3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof

3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof 3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof  - achterkant Kathendraal van Maceau 3 oz zilveren munt
3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof
  • Prijs: € 425,95 per stuk
Maximaal 2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Kathedraal van Macau munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver met een diameter van 65 mm. Op de Solomoneilanden dient de Kathedraal van Macau munt als wettig betaalmiddel en heeft daarom een nominale waarde van $8.

Lees verder

De indrukwekkende Kathedraal van Macau munt toont de oudste kathedraal ter wereld. Deze kathedraal is tevens de kathedraal van de geboorte van Maria. Dankzij prachtig kleurrijke details komt zij schitterend naar voren. De Kathedraal van Macau munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver met een diameter van 65 mm. Op de Solomoneilanden dient de Kathedraal van Macau munt als wettig betaalmiddel en heeft daarom een nominale waarde van $8. De Kathedraal van Macau munt heeft een indrukwekkende en unieke uitstraling. De oplage van de Kathedraal van Macau munt is 500 stuks wereldwijd.

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 3 troy ounce (93,3gram) puur zilver (99,99%)
  • Kleurrijke details 

Design van de Kathedraal van Macau munt

De voorzijde van de Kathedraal van Macau munt toont een schitterende afbeelding waarop Maria met prachtige kleuren te zien is. Onderin is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook zijn het gewicht, gehalte en de nominale waarde af te lezen. Op de achterzijde van de munt is de Kathedraal van Macau te zien. Maria is met te zien in prachtige kleuren. Haar beeltenis is afgebeeld als glas in lood. De munt heeft een schitterende uitstraling en oogt erg uniek.

Lees minder

Specificaties

3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 3 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review