• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof

425,95 Per stuk 4,57 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De Kathedraal van Macau munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver met een diameter van 65 mm. Op de Solomoneilanden die... De Kathedraal van Macau munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver met een diameter van 65 mm. Op de Solomoneilanden dient de Kathedraal van Macau munt als wettig betaalmiddel en heeft daarom een nominale waarde van $8.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgave
2020

Informatie

3 troy ounce zilveren munt Kathedraal van Macau 2020 Proof

De indrukwekkende Kathedraal van Macau munt toont de oudste kathedraal ter wereld. Deze kathedraal is tevens de kathedraal van de geboorte van Maria. Dankzij prachtig kleurrijke details komt zij schitterend naar voren. De Kathedraal van Macau munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver met een diameter van 65 mm. Op de Solomoneilanden dient de Kathedraal van Macau munt als wettig betaalmiddel en heeft daarom een nominale waarde van $8. De Kathedraal van Macau munt heeft een indrukwekkende en unieke uitstraling.
 
De oplage van de Kathedraal van Macau munt is 500 stuks wereldwijd.

Ontwerp zilveren Kathedraal van Macau munt


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt is de Kathedraal van Macau te zien. Maria is met te zien in prachtige kleuren. Haar beeltenis is afgebeeld als glas in lood. De munt heeft een schitterende uitstraling en oogt erg uniek.


Achterzijde

De achterzijde van de Kathedraal van Macau munt toont een schitterende afbeelding waarop Maria met prachtige kleuren te zien is. Onderin is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook zijn het gewicht, gehalte en de nominale waarde af te lezen.


Uitgelicht

  • Munt met kleurrijke details
  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,99%)