3 troy ounce zilveren munt gouden tranen 2020 Proof

3 troy ounce zilveren munt gouden tranen 2020 Proof zilveren munt gouden tranen 2020 Proof 3 troy ounce zilveren munt gouden tranen 2020 - achterkant zilveren munt gouden tranen Proof 2020 3 troy ounce zilveren munt gouden tranen 2020 Proof  - doos
3 troy ounce zilveren munt gouden tranen 2020 Proof
  • Prijs: € 399,95 per stuk
Maximaal 4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De indrukwekkende Gouden Tranen munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) en van Proof kwaliteit. De Gouden Tranen munt heeft een diameter van 65 mm en maakt deel uit van de Matrix Art serie.

Lees verder

De indrukwekkende Gouden Tranen munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) en van Proof kwaliteit. De Gouden Tranen munt heeft een diameter van 65 mm en maakt deel uit van de Matrix Art serie. De munt is opgedragen aan het schilderij van Gustav Klimt genaamd Golden Tears. De Gouden Tranen munt heeft een oplage van 500 stuks wereldwijd en een nominale waarde van $7 aangezien de munt als wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Niue. De Gouden Tranen munt heeft een indrukwekkende uitstraling en is rijk in detail. Ook voor hen die niet per se fan zijn van Gustav Klimt is de munt zeer interessant omdat deze dankzij de vele details erg uniek is. De Gouden Tranen munt ziet er namelijk ook schitterend uit. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit

Design van de Gouden Tranen munt

De voorzijde van de Gouden Tranen munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Er is een apenstaartje te zien die erg de aandacht trekt. De achterzijde van de Gouden Tranen munt toont het schilderij van Gustav Klimt in Matrix-stijl. Dit maakt de munt erg uniek. De Gouden Tranen munt trekt zeker de aandacht en bevat schitterende details. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review