• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

3 troy ounce zilveren munt gouden tranen 2020 Proof

399,95 Per stuk 4,29 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De indrukwekkende Gouden Tranen munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) en van Proof kwaliteit. De Gouden Tra... De indrukwekkende Gouden Tranen munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) en van Proof kwaliteit. De Gouden Tranen munt heeft een diameter van 65 mm en maakt deel uit van de Matrix Art serie.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
3 troy ounce
Jaar van uitgave
2020

Informatie

Zilveren munt Gouden Tranen Proof

De indrukwekkende Gouden Tranen munt is geslagen in 3 troy ounce puur zilver (99,9%) en van Proof kwaliteit. De Gouden Tranen munt heeft een diameter van 65 mm en maakt deel uit van de Matrix Art serie. De munt is opgedragen aan het schilderij van Gustav Klimt genaamd Golden Tears. De Gouden Tranen munt heeft een oplage van 500 stuks wereldwijd en een nominale waarde van $7 aangezien de munt als wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Niue. De Gouden Tranen munt heeft een indrukwekkende uitstraling en is rijk in detail. Ook voor hen die niet per se fan zijn van Gustav Klimt is de munt zeer interessant omdat deze dankzij de vele details erg uniek is. De Gouden Tranen munt ziet er namelijk ook schitterend uit.

Design zilveren munt Gouden tranen


Voorzijde

De voorzijde van de Gouden Tranen munt toont het schilderij van Gustav Klimt in Matrix-stijl. Dit maakt de munt erg uniek. De Gouden Tranen munt trekt zeker de aandacht en bevat schitterende details. 


Achterzijde

De achterzijde van de gouden tranen munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Er is een apenstaartje te zien die erg de aandacht trekt.


Uitgelicht

  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Oplage van 500 stuks wereldwijd
  • 3 troy ounce (93,3 gram) puur zilver (99,9%)