3 Gram gouden munt Panda 2019

3 Gram gouden munt Panda 2019

Deze gouden munt weegt 3 gram en is geslagen in puur goud. Het betreft de nieuwste versie, 2019, van de gouden Panda serie uit China. Geleverd in een gesealde verpakking in absolute nieuwstaat.
€ 219,75
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 219,75
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

3 gram gouden Panda munt 2019

Deze gouden munt weegt 3 gram en is geslagen in puur goud (99,9%). Het betreft de versie van 2019 van de gouden Panda serie uit China. Bij deze gouden munten staat de reuzenpanda uit China centraal in het ontwerp en op de achterzijde van de munten is de tempel uit Beijing afgebeeld.

De gouden Panda munten van 3 gram zijn verpakt in een seal waardoor de munten individueel veilig opgeborgen kunnen worden. Dit zijn nieuw geslagen munten in BU conditie.

Naast de 3 gram gouden Panda munt 2019 bestaat van deze Panda munten ook een variant van 1 gram, 8 gram, 15 gram en 30 gram. Daarmee wijkt het Chinese munthuis af van de gangbare coupures in troy ounces (31,1 gram) zoals andere grote muntenhuizen dat gebruiken. De gouden Panda munten zijn populair onder verzamelaars en beleggers in goud. Doordat ieder jaar een nieuw design wordt gebruikt speelt er een bepaalde verzamelwaarde mee bij deze munten.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.