Taal
2 troy ounce zilveren munt Whydah Gally 2019

2 troy ounce zilveren munt Whydah Gally 2019

Deze 2 troy ounce zilveren munt is de eerste munt in de nieuwe serie "Grand Shipwrecks in a History" en is gewijd aan de grote scheepswrakken in de geschiedenis en hun schatten. Deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver. Slechts 500 stuks wereldwijd gemaakt.
€ 211,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 211,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

2 troy ounce zilveren munt Whydah Gally 2019

Deze 2 troy ounce zilveren munt is de eerste munt in de nieuwe serie "Grand Shipwrecks in a History" en is gewijd aan de grote scheepswrakken in de geschiedenis en hun schatten. Deze eerste uitgave is gewijd aan Whydah Gally.

Tijdens zijn eerste reis werd de Whydah Gally gekaapt door Samuel Bellamy of "Black Sam". In 1717 verdronk het schip volledig in een storm nabij Cape Cod. Het werd gevonden in 1984 en onder de bevindingen, hielp een goed bewaard gebleven bel de overblijfselen van de Whydah Gally te identificeren.

Deze munt heeft een gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd.

Design zilveren munt Whydah Gally

Op de voorkant van de munt ziet u een prachtige afdruk die is voorzien van een luxe Whydah Gally, omringd door een ring van bloemenornamenten. De plaats van het scheepswrak met schatten op de zeebodem is weergegeven in 1,5 mm reliëf op de voorgrond.

Op de achterkant van de munt ziet u koningin Elizabeth afgebeeld met een scheepsroer. Op de buitenste ring ziet u de nominale waarde van 5 dollar, het jaartal dat de munt is gemaakt (2019) en het aantal ounce met gehalte van 99,9%.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.