2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021

zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 Wishful double dragon 2 troy ounce zilveren munt 2021 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - certificaat 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - doos 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - box 2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021 - dichte doos
zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021
  • Prijs: € 179,95 per stuk
Maximaal 22 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De munt is gewijd aan het planetaire diagram in de Chinese astronomie. De Dubbele Draak munt heeft een gewicht van 2 troy ounce en bestaat uit puur zilver met een Proof kwaliteit. 

Lees verder

2 troy ounce zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021

De Dubbele Draak munt heeft een prachtige dankzij zijn bijzondere vorm en design. De munt is gewijd aan het planetaire diagram in de Chinese astronomie. De Dubbele Draak munt heeft een gewicht van 2 troy ounce en bestaat uit puur zilver met een Proof kwaliteit. Aangezien de munt een wettig betaalmiddel is in Samoa, heeft de munt een nominale waarde van 5 dollar. De Dubbele Draak munt heeft een indrukwekkende uitstraling en bevat veel sierlijke details. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.021 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,99%)
  • Zeer gedetailleerd ontwerp met originele vorm 

Design van de Dubbele Draak munt

De Dubbele Draak munt heeft een schitterend en erg gedetailleerd design. De rand van de munt bevat een originele vorm met bogen. Op zowel de voor- als achterzijde zijn sierlijke stippen langs de rand te zien ter detail. Op de voorzijde van de Dubbele Draak munt is een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld. Hier is ook het land en jaar van uitgifte en de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Dubbele Draak munt bevat een zeer gedetailleerde afbeelding van twee draken. De draken spelen met een vuurbal en zijn afgebeeld in sierlijke vormen. 

 

Lees minder

Specificaties

zilveren munt wenselijke dubbele draak 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review