Taal
2 troy ounce zilveren munt Venus planeten en goden serie 2021

2 troy ounce zilveren munt Venus planeten en goden serie 2021

De 2 troy ounce zilveren Venus munt is een prachtige munt met een diameter van 50 mm, geslagen in 2 troy ounce puur zilver. De Venus munt staat, zoals de naam al verklapt, geheel in het teken van Venus en is de derde editie van de Celestial Beauty serie.
€ 254,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 254,95
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-
2 troy ounce zilveren munt Venus planeten en goden serie 2021

2 troy ounce zilveren munt Venus 2021

De 2 troy ounce zilveren Venus munt is een prachtige munt met een diameter van 50 mm, geslagen in 2 troy ounce puur zilver. De Venus munt staat, zoals de naam al verklapt, geheel in het teken van Venus en is de derde editie van de Celestial Beauty serie. Venus was de Romeinse godin van de liefde en daarom heeft de munt een verfijnde en schitterende uitstraling. De Venus munt heeft een nominale waarde van 2000 CFA-frank aangezien de munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Kameroen. De prachtige details en antieke afwerking geven de Venus munt een schitterende uitstraling. De munt heeft een gelimiteerde oplage van 500 stuks.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Venus munt

Ontwerp Venus munt

De voorzijde van de Venus munt toont een prachtige afbeelding van Venus. De afbeelding toont het moment dat Venus in een zee uit de stad Paphos op Cyprus stroomt. De achterzijde is erg rijk in details, wat de afbeelding tot leven brengt. De Venus munt heeft een schitterende en verfijnde uitstraling.

Ontwerp Venus munt

De achterzijde van de Venus munt toont een gedetailleerde afbeelding van een schelp. De achtergrond is mat en daardoor komt de schelp erg mooi naar voren. De rand bevat een prachtig detail wat ook bij de achterzijde past. Hierdoor lopen beiden zijdes mooi op elkaar over. Rondom de schelp zijn het land en jaar van uitgifte, de nominale waarde en gehalte af te lezen.

Over de Venus munt

Deze 2 troy ounce zilveren munt is de derde uitgave in de "Celestial Beauty" en is opgedragen aan Venus, het moment waarop ze in een schelp vanuit de zee naar de stad Paphos op Cyprus stroomt. De munt heeft prachtige geslagen details, een hoeveelheid in antieke afwerking en wordt geleverd in een houten kist, samen met het certificaat van echtheid. Beperkte oplage tot slechts 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.