2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021

2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021 zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021
2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021
  • Prijs: € 389,00 per stuk
Maximaal 5 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De schitterende Ne Zha munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en 11,5 troy ounce koper. De diameter van de munt is 80 mm. Voor het slaan van de munt is de BI-Metal Plus Mining Technique gebruikt.

Lees verder

De schitterende Ne Zha munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) en 11,5 troy ounce koper. De diameter van de munt is 80 mm. Voor het slaan van de munt is de BI-Metal Plus Mining Technique gebruikt. Nezha is een beschermgod die als eerst door boeddhisten werd vereerd. Ook is het een bekend Japans animatiefiguur. De antieke afwerking en selectieve vergulding van de munt sluit hier passend bij aan. De oplage van de Ne Zha munt is beperkt en bedraagt slechts 500 stuks wereldwijd. De Ne Zha munt heeft een indrukwekkende uitstraling en prachtige details. Het is de perfecte munt voor wie geïnteresseerd is in beschermgoden uit de Chinese volksreligie maar ook voor wie van indrukwekkende munten houdt. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2gram) puur zilver (99,9%) en 11,5 troy ounce koper 
  • Selectief verguld 

Design van de Ne Zha munt

De voorzijde van de Ne Zha munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn schitterende details te zien. Wielen van wind en brand draaien om de beeltenis heen en geven de voorzijde van de munt een indrukwekkende uitstraling. De achterzijde van de Ne Zha munt toont Ne Zha die een draak wil doden. De ring van het universum is selectief verguldt en valt daarom erg op. De Ne Zha munt bevat veel details en dit doet de munt erg opvallen. Het is een indrukwekkende munt met een schitterende uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Ne Zha zoon van de drakenkoning 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review