Taal
2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking

2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking

De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%).

€ 299,95
2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking

2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking

per stuk
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%). De Medea munt is gebaseerd op de tovenares Medea uit de Griekse mythologie. Dit is op prachtige wijze terug te zien in het design van de munt. De schitterende kleuren geven de munt een prachtige en betoverende uitstraling. De Medea munt heeft een diameter van 50 mm en antieke afwerking. De oplage van de munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. De nominale waarde is $2 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue. Een prachtig detail zijn de vijf Swarovski kristallen die in de munt verwerkt zijn. Dit doet de munt erg opvallen en dient als subtiel maar toch schitterende aanvulling. De Medea munt is dankzij haar prachtige design erg uniek en een goede aanwinst.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Medea munt

Ontwerp Medea munt

De voorzijde van de Medea munt staat geheel in het teken van Medea zelf. Zij is op kleurrijke manier afgebeeld en bevat sierlijke details. De verschillende vormen en kleuren doen de munt erg opvallen. De verschillende Swarovski kristallen versterken dit. Medea is afgebeeld met het Gulden Vlies op haar hoofd. Dit verwijst naar de vacht van de god Chrysomallos, een ram. Om deze reden is er ook een ram afgebeeld. De Medea munt heeft een prachtige uitstraling. 

Ontwerp Medea munt

De achterzijde van de Medea munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn prachtige klimplanten te zien die perfect bij de voorzijde van de munt aansluiten.

Over de munt

Over de munt

Deze prachtige 2 Oz zilveren munt is de nieuwe uitgave van de serie "Myths of Love" met verhalen over oude Griekse goden, mythische wezens en helden. In deze editie - Medea Gulden Vlies. De munt heeft een Antique Finish-kwaliteit, is gedeeltelijk gekleurd, heeft vijf Swarovski-insteekkaarten en wordt geleverd in een luxe doos, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot slechts 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.