• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Medea - Golden Fleece 2021 - Antieke afwerking

299,95 Per stuk 4,82 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%). De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%).
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

Zilveren Medea munt

De Medea munt is de nieuwe uitgave uit de Myths of Love serie. Deze munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%). De Medea munt is gebaseerd op de tovenares Medea uit de Griekse mythologie. Dit is op prachtige wijze terug te zien in het design van de munt. De schitterende kleuren geven de munt een prachtige en betoverende uitstraling. 
 
De Medea munt heeft een diameter van 50 mm en antieke afwerking. De oplage van de munt is beperkt en bedraagt 500 stuks wereldwijd. De nominale waarde is $2 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue. Een prachtig detail zijn de vijf Swarovski kristallen die in de munt verwerkt zijn. Dit doet de munt erg opvallen en dient als subtiel maar toch schitterende aanvulling. De Medea munt is dankzij haar prachtige design erg uniek en een goede aanwinst.

Ontwerp Medea munt


Voorzijde

De voorzijde van de Medea munt staat geheel in het teken van Medea zelf. Zij is op kleurrijke manier afgebeeld en bevat sierlijke details. De verschillende vormen en kleuren doen de munt erg opvallen. De verschillende Swarovski kristallen versterken dit. Medea is afgebeeld met het Gulden Vlies op haar hoofd. Dit verwijst naar de vacht van de god Chrysomallos, een ram. Om deze reden is er ook een ram afgebeeld. De Medea munt heeft een prachtige uitstraling. 


Achterzijde

De achterzijde van de Medea munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Rondom de beeltenis zijn prachtige klimplanten te zien die perfect bij de voorzijde van de munt aansluiten.

Verhaal achter de munt

Deze prachtige 2 Oz zilveren munt is de nieuwe uitgave van de serie "Myths of Love" met verhalen over oude Griekse goden, mythische wezens en helden. In deze editie - Medea Gulden Vlies. De munt heeft een Antique Finish-kwaliteit, is gedeeltelijk gekleurd, heeft vijf Swarovski-insteekkaarten en wordt geleverd in een luxe doos, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot slechts 500 stuks wereldwijd


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 500 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid