2 troy ounce zilveren munt Krugerrand Proof

2 troy ounce zilveren munt Krugerrand Proof

Deze 2 troy ounce zilveren munt Krugerrand proof uit 2022 heeft een gewicht van 62,206 gram puur zilver (99,99%) en is geslagen in de kwaliteit proof, dit is de hoogst haalbare kwaliteit voor munten. De South African Mint begon in 1967 met het slaan van de gouden krugerrand. Vanwege het succes begon het munthuis in 2017 ook slaan met zilveren beleggingsmunten. Sindsdien is de zilveren krugerrand een van 's werelds toonaangevende zilveren beleggingsmunten geworden.

€ 249,95
2 troy ounce zilveren munt Krugerrand Proof

2 troy ounce zilveren munt Krugerrand Proof

per stuk
75 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-
2 troy ounce zilveren munt Krugerrand Proof ontwerp

2 troy ounce zilveren munt Krugerrand Proof

 

De Krugerrand was de eerste gouden beleggingsmunten van de wereld. Hij werd voor het eerst geslagen in 1967 in opdracht van de Zuid-Afrikaanse regering. In 2017 begon de Zuid-Afrikaanse Mint met het slaan van de zilveren krugerrands. Sindsdien zijn de munten niet meer weg te denken als het gaat om fysieke beleggingsmunten. 

Het design van de zilveren krugerrand is hetzelfde als de gouden munt. Op de voorzijde ziet u het iconische springbok-antilope en aan de andere kant de voormalige Zuid-Afrikaanse president Paul Kruger. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 10.000 stuks.

De munt heeft een gewicht van 2 troy ounce (62,206 gram) puur zilver (99,99%). Ook heeft de munt kwaliteit proof, dit is hoogst haalbare kwaliteit voor munten. Op deze munten zijn verschillende technieken toegepast die de kwaliteit van de munt verbeteren. Hierdoor heeft deze 2 troy ounce zilveren Krugerrand proof munt uit 2022 spiegelachtige oppervlakken en duidelijke, vlijmscherpe details! Proofmunten worden dan ook één voor één geslagen, verpakt in capsules en alleen met handschoenen vastgepakt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,206 gram) puur zilver (99,99%)
  • Proof kwaliteit
  • Wereldwijde oplage van 10.000 stuks

Ontwerp Krugerrand proof 2022 munt

Ontwerp Krugerrand proof 2022 munt

Voorzijde

Op de voorzijde van de munt ziet u een springbok, deze is een verwijzing naar de Witwatersrand (het natuurgebied waar de munt naar vernoemd werd). Rondom ziet u de inscripties KRUGERRAND - de naam van de munt, FYNSILWER 2 OZ FINE SILVER - het gewicht en de zuiverheid van de munt en 2022 - het jaar van uitgifte.

Ontwerp Krugerrand proof 2022 munt

Achterzijde

Op de achterzijde van de zilveren Krugerrand is hetzelfde design gebruikt als bij de gouden variant. De achterzijde toont een beeltenis van Paul Kruger, de oud president van Zuid Afrika. Daarnaast ziet u de inscripties SUD AFRIKA - SOUTH AFRICA, het land van herkomst

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Proof
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2022
Land van uitgifte
Zuid-Afrika
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.