2 troy ounce zilveren munt Albrecht Dürer 2021

2 troy ounce zilveren munt Albrecht Dürer 2021 zilveren munt Albrecht Dürer 2021 Albrecht Dürer zilveren munt 2021 - antieke afwerking
2 troy ounce zilveren munt Albrecht Dürer 2021
  • Prijs: € 229,95 per stuk
Maximaal 4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De schitterende Albrecht Dürer munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De munt is opgedragen aan Albrecht Dürer.

Lees verder

De schitterende Albrecht Dürer munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De munt is opgedragen aan Albrecht Dürer. Hij was een Duitse kunstschilder die erg bekend is. Hij is geboren is 1471 en was de meest invloedrijke Noor-Europese kunstenaar uit die periode. De antieke afwerking sluit hier erg goed op aan. In Ghana wordt de Albrecht Dürer munt als wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van 10 cedi. De oplage van de Albrecht Dürer munt is beperkt en bedraagt slechts 500 stuks. De Albrecht Dürer munt heeft een schitterende uitstraling en sluit erg goed bij de kunstenaar zelf aan. Het is de perfecte munt voor wie van Albrecht Dürer houdt. De kunstzinnige details van de munt doen deze erg opvallen. 

Uitgelicht

  • Oplage van 500 stuks
  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Antieke afwerking

Design van de Albrecht Dürer munt

De voorzijde van de Albrecht Dürer munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Er zijn echter nog veel andere details te zien die goed bij de achterzijde van de munt aansluiten. De achterzijde van de Albrecht Dürer munt toont het portret van een jonge Venetiaanse vrouw. Dit is een bekend schilderij van Albrecht Dürer. Ook is Albrecht Dürer zelf ook te zien. De combinatie van de twee portretten geeft de munt een indrukwekkende uitstraling. De kleuren sluiten op prachtige wijze bij elkaar aan creëren een prachtige munt. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

2 troy ounce zilveren munt Albrecht Dürer 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 2 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review