Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
2 troy ounce zilveren munt Albrecht Dürer 2021

2 troy ounce zilveren munt Albrecht Dürer 2021

De schitterende Albrecht Dürer munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De munt is opgedragen aan Albrecht Dürer.

€ 229,95
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 229,95
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

De schitterende Albrecht Dürer munt is geslagen in 2 troy ounce puur zilver (99,9%) met een diameter van 50 mm. De munt is opgedragen aan Albrecht Dürer. Hij was een Duitse kunstschilder die erg bekend is. Hij is geboren is 1471 en was de meest invloedrijke Noor-Europese kunstenaar uit die periode. De antieke afwerking sluit hier erg goed op aan. In Ghana wordt de Albrecht Dürer munt als wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van 10 cedi. De oplage van de Albrecht Dürer munt is beperkt en bedraagt slechts 500 stuks. De Albrecht Dürer munt heeft een schitterende uitstraling en sluit erg goed bij de kunstenaar zelf aan. Het is de perfecte munt voor wie van Albrecht Dürer houdt. De kunstzinnige details van de munt doen deze erg opvallen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%)
  • Slechts 500 stuks wereldwijd
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Albrecht Dürer munt

Ontwerp Albrecht Dürer munt

De voorzijde van de Albrecht Dürer munt toont het portret van een jonge Venetiaanse vrouw. Dit is een bekend schilderij van Albrecht Dürer. Ook is Albrecht Dürer zelf ook te zien. De combinatie van de twee portretten geeft de munt een indrukwekkende uitstraling. De kleuren sluiten op prachtige wijze bij elkaar aan creëren een prachtige munt.

Ontwerp Albrecht Dürer munt

De achterzijde van de Albrecht Dürer munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Er zijn echter nog veel andere details te zien die goed bij de voorzijde van de munt aansluiten.

Verpakking

Verpakking

Deze zilveren munt van 2 Oz is de derde van de serie "World's Greatest Artists", opgedragen aan de grootste exponent van de Duitse Renaissance-schilderkunst - Albrecht Dürer. Op de munt is een hoogreliëfprofiel van de kunstenaar afgebeeld met daarachter een van zijn portretten. Het heeft een Antique Finish-kwaliteit en wordt geleverd in een koffer, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage van slechts 500 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
2 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.