Altijd 100% verzekerd transport

X
10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

De 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 van de Pressburg Mint combineert baar, munt, zilver en biljet in één uniek product. Deze prachtige muntbaar, geslagen in 99,99% puur zilver, is dan ook erg populair bij beleggers én verzamelaars. 

€ 368,25
10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

per stuk
9 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Ontdek de 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 in prachtige verpakking

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

 

De Pressburg Mint, gevestigd in Slowakije, combineert klassieke munttradities met innovatieve nieuwe technologieën. De meeste munten die te koop zijn, hebben een ronde vorm. Soms produceren munthuizen echter munten in de vorm van een zilveren baar.

De 2022 10 troy ounce Silver Note Rectangular Coin is een perfect voorbeeld van de filosofie van munthuizen. Door gebruik te maken van zowel traditionele munt- als lasergravureprocessen, hebben ze hun allereerste product geproduceerd om baar, munt, zilver en biljet te combineren in één uniek ontwerp. De munt heeft de vorm van een staaf, is gegraveerd met de afbeelding van een zilveren biljet en heeft een nominale waarde die wordt ondersteund door de regering van Niue. 

Doordat dit object de status draagt van wettig betaalmiddel is het mogelijk om zilver aan te kopen onder de margeregeling. Dit betekent dat u alleen btw betaalt over de winstmarge van de handelaar en niet over de gehele waarde. Hierdoor is het veel goedkoper mogelijk om zilver te kopen dan wanneer u zilverbaren koopt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Zilveren muntbaar met een prachtig ontwerp
  • Geslagen in 99,99% puur zilver
  • Verhandeld onder de margeregeling
  • Uitgegeven door Pressburg Mint, Slowakijke

Ontwerp 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote

Ontwerp 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote

Voorzijde

Op de voorzijde van de 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 staat de iconische beeltenis van koningin Elizabeth II, gemaakt in 1998 door Ian Rank-Broadley. Dit veelgebruikte ontwerp toont de koningin in profiel met de Girls of Great Britain and Ireland Tiara. Achter Hare Majesteit zijn er verschillende artistiek ogende vormen in de munt gegraveerd, waaronder een driehoek in de rechter benedenhoek. Er is ook een reeks wervelende lijnen die zich uitstrekken over de randen. Langs de randen vindt u de munttekens en de woorden In Argentum Veritas. De keerzijde van de munt is blanco.

Ontwerp 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote

Verpakking

De zilveren muntbaar wordt geleverd in een luxe zwarte verpakking, waarbij met zilverfolie op een hele fraaie wijze het product zelf wordt uitgelicht. In de hoeken linksboven en rechtsboven staan het gewicht 10 OZ en de nominale waarde 25 DOLLARS weergegeven, terwijl gecentreerd het logo van de PRESSBURG MINT is afgebeeld met dezelfde achtergrond als op de zilveren muntbaar zelf. Van deze muntbaar is de oplage gelimitereerd tot 5.000 stuks en iedere zilveren muntbaar van de Silvernote 2022 is voorzien van een uniek serienummer.

Zilveren muntbaren en btw

Zilveren muntbaren en btw

Zilverbaren worden in principe belast met 21% btw. Muntbaren worden echter gezien als munten, omdat op de zilverbaar een afbeelding van een munt staat met een nominale waarde. Over zilveren muntbaren betaalt u daarom geen btw, deze vallen namelijk net als de zilveren munt onder de margeregeling. U betaalt hierdoor alleen btw over de winstmarge van de handelaar, dit zit al in de prijs inbegrepen.

Indien u als particulier een zilverbaar wilt kopen, dan zijn zilveren muntbaren een goede optie. Voor zakelijke investeerders zijn standaard zilverbaren ook geschikt aangezien bedrijven meestal de belaste 21% btw kunnen terugvorderen.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
10 troy ounce
Jaar van uitgifte
2022
Land van uitgifte
Slowakije

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.