• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

337,00 Per stuk 1,08 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
5 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 van de Pressburg Mint combineert baar, munt, zilver en biljet in &eacut... De 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 van de Pressburg Mint combineert baar, munt, zilver en biljet in één uniek product. Deze prachtige muntbaar, geslagen in 99,99% puur zilver, is dan ook erg populair bij beleggers én verzamelaars. 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 337,00
Prijs per gram
€ 1,08
Productsoort
Baar
Gewicht
10 troy ounce
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated

Informatie

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

De Pressburg Mint, gevestigd in Slowakije, combineert klassieke munttradities met innovatieve nieuwe technologieën. De meeste munten die te koop zijn, hebben een ronde vorm. Soms produceren munthuizen echter munten in de vorm van een zilveren baar.
 
De 2022 10 troy ounce Silver Note Rectangular Coin is een perfect voorbeeld van de filosofie van munthuizen. Door gebruik te maken van zowel traditionele munt- als lasergravureprocessen, hebben ze hun allereerste product geproduceerd om baar, munt, zilver en biljet te combineren in één uniek ontwerp. De munt heeft de vorm van een staaf, is gegraveerd met de afbeelding van een zilveren biljet en heeft een nominale waarde die wordt ondersteund door de regering van Niue. 
 
Doordat dit object de status draagt van wettig betaalmiddel is het mogelijk om zilver aan te kopen onder de margeregeling. Dit betekent dat u alleen btw betaalt over de winstmarge van de handelaar en niet over de gehele waarde. Hierdoor is het veel goedkoper mogelijk om zilver te kopen dan wanneer u zilverbaren koopt.

Ontwerp 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote

Op de voorzijde van de 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 staat de iconische beeltenis van koningin Elizabeth II, gemaakt in 1998 door Ian Rank-Broadley. Dit veelgebruikte ontwerp toont de koningin in profiel met de Girls of Great Britain and Ireland Tiara. Achter Hare Majesteit zijn er verschillende artistiek ogende vormen in de munt gegraveerd, waaronder een driehoek in de rechter benedenhoek. Er is ook een reeks wervelende lijnen die zich uitstrekken over de randen. Langs de randen vindt u de munttekens en de woorden In Argentum Veritas. De keerzijde van de munt is blanco.
 

Verpakking

De zilveren muntbaar wordt geleverd in een luxe zwarte verpakking, waarbij met zilverfolie op een hele fraaie wijze het product zelf wordt uitgelicht. In de hoeken linksboven en rechtsboven staan het gewicht 10 OZ en de nominale waarde 25 DOLLARS weergegeven, terwijl gecentreerd het logo van de PRESSBURG MINT is afgebeeld met dezelfde achtergrond als op de zilveren muntbaar zelf. Van deze muntbaar is de oplage gelimitereerd tot 5.000 stuks en iedere zilveren muntbaar van de Silvernote 2022 is voorzien van een uniek serienummer.

Zilveren muntbaren en btw

Zilverbaren worden in principe belast met 21% btw. Muntbaren worden echter gezien als munten, omdat op de zilverbaar een afbeelding van een munt staat met een nominale waarde. Over zilveren muntbaren betaalt u daarom geen btw, deze vallen namelijk net als de zilveren munt onder de margeregeling. U betaalt hierdoor alleen btw over de winstmarge van de handelaar, dit zit al in de prijs inbegrepen.
 
Indien u als particulier een zilverbaar wilt kopen, dan zijn zilveren muntbaren een goede optie. Voor zakelijke investeerders zijn standaard zilverbaren ook geschikt aangezien bedrijven meestal de belaste 21% btw kunnen terugvorderen.


Uitgelicht

  • Zilveren muntbaar met een prachtig ontwerp
  • Geslagen in 99,99% puur zilver
  • Verhandeld onder de margeregeling


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.