Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
10 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

10 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

De 10 troy ounce zilveren Italia & Germania munt is een prachtige munt met een indrukwekkend gewicht van maar liefst 10 troy ounce. De Italia & Germania munt is de derde editie van de Allegories serie, uitgegeven door de Germania Mint. De Allegories serie staat in het teken van landen die belichaamd worden door mooie en sterke vrouwen.
€ 510,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 510,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

10 Troy ounce zilveren munt Germania en Italia 2020

De 10 troy ounce zilveren Italia & Germania munt is een prachtige munt met een indrukwekkend gewicht van maar liefst 10 troy ounce. De Italia & Germania munt is de derde editie van de Allegories serie, uitgegeven door de Germania Mint. De Allegories serie staat in het teken van landen die belichaamd worden door mooie en sterke vrouwen. De Italia & Germania munt staat in het teken van Italië en Germanië en bevat vele prachtige details met waardevolle betekenissen. De Italia & Germania munt is geslagen in puur zilver en heeft een diameter van 38,61 mm. De oplage van de Italia & Germania munt is zeer beperkt en bedraagt slecht 250 stuks. De nominale waarde van de Italia & Germania munt is 50 Mark.

Uitgelicht

  • Zeer beperkte oplage van 250 stuks
  • 10 troy ounce (311 gram) puur zilver (99,99%)
  • Deel van Germania Mint’s Allegories serie

Design van de Italia & Germania munt

Op de voorzijde van de Italia & Germania munt zijn twee prachtige vrouwen te zien. De linker vrouw staat symbool voor Italië en heeft prachtig krullend haar. De kroon die zij draagt vertegenwoordigt een embleem van beschermgoden die over de stad waken. De rechter vrouw symboliseert Germanië. Haar hand rust op de schouder van Italië. De vrouwen staan dicht bij elkaar en dit symboliseert de vriendschap tussen de twee culturen. De Hoorn des Overvloeds is ook afgebeeld en deze symboliseert welvaart en rijkdom.

De achterzijde toont het wapen dat morele principes en nobele waarden vertegenwoordigd. Het wapen van Germanië is door de Germania Mint gecreëerd. Dit is gedaan naar eigen interpretatie, maar wel in overeenstemming met toepasselijke heraldiekregels, aangezien Germanië is nooit een officieel land is geweest. Het schild zelf staat symbool voor waarheid, loyaliteit en vertrouwen. De vier delen waarin het schild is verdeeld hebben ook hun eigen betekenissen. De kroon die te zien is symboliseert gezag, adel en ridderlijkheid. Alle waarden die de achterzijde van Italia & Germania munt symboliseert werden gerespecteerd door Germanië en Italië.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.