Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
10 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

10 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

Deze munt is een 10 troy ounce zilveren munt, geslagen in puur zilver (99,99%). De munt wordt geleverd in een verpakking, samen met het Certificaat van Echtheid.
€ 535,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 535,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
10 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

Germania Allegories 10 troy ounce zilveren munt 2021

Deze munt is de vierde munt in de Allegorie-serie 2021. De hele serie presenteert de personificaties van landen over de hele wereld in de vorm van mooie, sensuele en sterke vrouwen. Allegoriemunten hebben een diameter van 38,61 mm en vier verschillende hoogtes en gewichten. 1 Troy ounce munten hebben een dikte van 3 mm en dit gaat tot 25,85 mm dikte voor een munt van 10 troy ounce. Deze munt is een 10 troy ounce zilveren munt, geslagen in puur zilver (99,99%). De munt wordt geleverd in een verpakking, samen met het Certificaat van Echtheid.

De tweekoppige adelaar 

De tweekoppige adelaar is een symbool voor de god van het begin, bewaker van deuren, poorten, doorgangen en bruggen, beschermheer van contracten en allianties. In tegengestelde richting gedraaide hoofden symboliseren het verleden en de toekomst.

Het patroon van het latwerk 

Het patroon van het latwerk verwijst naar wijsheid en voorzichtigheid. Dit zijn kwaliteiten van elke nobele heerser(es).

Gouden lint

Het gouden lint met drie bloemen vertegenwoordigen de waarden die een sterke en onafhankelijke natie bepalen: eenheid, integriteit en vrijheid.

Het zwijn

Het zwijn is een symbool van macht en was een zeer populair en gerespecteerd dier in het Romeinse rijk. Het wapen is omgeven door een krans van eikenbladeren. De krans symboliseert loyaliteit, stabiliteit en nationale eenheid.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 10 troy ounce (311 gram) in puur zilver (99,99%)
  • Slechts 250 stuks wereldwijd
  • Geleverd met certificaat

Ontwerp Germania Allegories munt

Ontwerp Germania Allegories munt

De voorzijde van de munt toont de personificaties van Oostenrijk en Duitsland, weergegeven als jonge en mooie vrouwen. De rechtse vrouw symboliseert Oostenrijk en is het toonbeeld van een multi-etnisch land. De linker vrouw symboliseert Duitsland en houdt een speer vast die symbool staat voor de as van de wereld, macht, waardigheid en eer. Het hoofd van de Oostenrijkse vrouw is versierd met een lauwerkrans, een symbool met meerdere positieve betekenissen, terwijl de Duitse vrouw bekroond is met een eikentak. De Oostenrijkse vrouw houdt het keizerlijke zwaard "Reichsschwert" vast, die vriendschap tussen beide culturen symboliseert.

Ontwerp Germania Allegories munt

De achterzijde van de munt toont een schild. Het schild in de kroon is verdeeld in vier delen, die elk hun eigen traditionele betekenis hebben. Het schild zelf is een symbool van waarheid, loyaliteit en vertrouwen. De kroon is een symbool van macht, adel en ridderlijkheid.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt in een speciale capsule geplaatst met een lens.  Dit zorgt ervoor dat de munt bekeken kan worden zonder deze uit de capsule te hoeven halen. Ook is de munt gecertificeerd. Het certificaat van echtheid dat bij elke kit wordt geleverd, bevat alle benodigde informatie en garandeert de waarde van de munt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
10 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.