1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd 2021 proof

1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd 2021 proof 1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd zilveren munt Quokka gekleurd zilveren munt Quokka gekleurd proof 1 troy ounce Quokka 1 troy ounce zilveren munt 2021 Proof Quokka 1 troy ounce zilveren munt 2021 1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd 2021 proof - doos
1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd 2021 proof
  • Prijs: € 89,95 per stuk
Maximaal 27 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Quokka munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Perth Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Net zoals alle andere munten van de Perth Mint is de Quokka van uitstekkende kwaliteit.

Lees verder

De Quokka munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Perth Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). Net zoals alle andere munten van de Perth Mint is de Quokka van uitstekkende kwaliteit. Daarnaast ziet het design er ook prachtig uit. De Quokka munt staat geheel in het teken van de quokka, een soort wallaby die in Australië voorkomt. Het lijkt alsof het diertje lacht en daarom staat deze bekend als “het gelukkigste dier ter wereld”. Het diertje ziet er erg schattig uit en geeft de munt een schitterende uitstraling. De Quokka munt heeft een diameter van 40,9 mm en wordt in Australië als wettig betaalmiddel beschouwd. Om deze reden heeft de Quokka munt een nominale waarde van $1. De munt heeft een wereldwijde oplage van 5.000 stuks. De Quokka munt is een munt met een schitterende en schattige uitstraling. Het is simpele design laat de quokka op een prachtige wijze naar voren komen.

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • In het teken van de quokka

Design van de Quokka munt

De voorzijde van de Quokka munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Ook zijn het land en jaar van uitgifte, gehalte, gewicht en de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Quokka munt toont een erg schattige afbeelding van een quokka. Het diertje is op het strand te zien en dankzij het selectieve kleurgebruik valt de quokka erg op. De kraaloogjes en bruine vacht sluiten goed aan bij de kleur van het blad dat de quokka vast heeft. Op de achtergrond is ook ter detail een vuurtoren te zien. De Quokka munt ziet er prachtig uit en valt erg op dankzij het kleurgebruik.

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Quokka gekleurd 2021 proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review