1 troy ounce zilveren munt Mr. Men little Miss-Mr. Happy 50th Anniversary 2021

1 troy ounce zilveren munt Mr. Men little Miss-Mr. Happy 50th Anniversary 2021 1 troy ounce zilveren munt Mr. Men little Miss-Mr. Happy 50th Anniversary 2021 Proof
1 troy ounce zilveren munt Mr. Men little Miss-Mr. Happy 50th Anniversary 2021
  • Prijs: € 119,95 per stuk
Maximaal 5 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Mr. Men munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 38,61 mm. Aangezien de Mr. Men munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in het Verenigd Koninkrijk, heeft deze een nominale waarde van £2.

Lees verder

De schitterende Mr. Men munt staat in het teken van het 50-jarige jubilieum van de bekende kinderboekenserie, Mr. Men Little Miss. Mr. Men is een Britse kinderboekenserie die in 1971 zijn eerste editie kende. Vanaf 1981 is de Little Miss serie hieraan toegevoegd en deze staat in het teken van vrouwelijke karakters. De originele schrijver van de serie is Roger Hargreaves, maar na zijn dood nam zijn zoon Adam Hargreaves het werk van hem over. De Mr. Men munt is door de Royal Mint geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) met een diameter van 38,61 mm. Aangezien de Mr. Men munt als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in het Verenigd Koninkrijk, heeft deze een nominale waarde van £2. De Mr. Men munt is van Proof kwaliteit en heeft een oplage van 6.500 stuks. De munt heeft een zeer speelse en kinderlijke uitstraling die erg goed bij de boekenserie past. 

Uitgelicht

  • Oplage van 6.500 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van het 50-jarige jubileum van Mr. Men Little Miss

Design van de Mr. Men munt

Op de voorzijde van de Mr. Men munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. Ook zijn hier de nominale waarde en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Mr. Men munt staat in het teken van Mr. Men. Mr. Men is daarom ook te zien. De gele kleur springt, dankzij de zilveren achtergrond, prachtig naar voren. De madeliefjes dienen als een vrolijk en passend detail. “Mr. Men, 50 years, and Roger Hargreaves” is af te lezen. Langs de rand zijn speelse stipjes te zien deze passen perfect bij de kinderlijke uitstraling van de munt. De Mr. Men munt ziet er erg speels uit heeft een zeer vrolijke uitstraling. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Mr. Men little Miss-Mr. Happy 50th Anniversary 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Engeland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review