1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Os 2021

1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Os 2021 RAM serie 1 troy ounce zilveren munt jaar van de os 2021
1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Os 2021
  • Prijs: € 29,70 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

In 2020 lanceerde de Royal Australian Mint de nieuwe Lunar Series, deze tweede uitgave van de Lunar is de 1 troy ounce zilver Lunar RAM serie Os 2021. Deze munt wordt geslagen in 31,103 gram puur zilver (99,99%).

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt Royal Australian Mint Lunar serie Os 2021

In 2020 lanceerde de Royal Australian Mint de nieuwe Lunar Series, deze tweede uitgave van de Lunar is de 1 troy ounce zilver Lunar RAM serie Os 2021. Deze munt

De Royal Australian Mint heeft een nieuwe editie van de Lunar munt uitgebracht. Deze 2021 editie staat geheel in het teken van de os. Dit is het tweede dier van de Chinese dierenriem kalender. De Lunar munt is geslagen in puur zilver met een diameter van 40 mm. Aangezien de Lunar munt in Australië als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd, heeft deze een nominale waarde van $1. De Lunar munt heeft een gelimiteerde oplage van 50.000 stuks en is rijk aan subtiele details. Deze details geven de munt een prachtige uitstraling.

Uitgelicht

  • Oplage van 50.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  •  Geslagen door de Royal Australian Mint

Design van de Lunar munt

De voorzijde van de Lunar munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark. Om deze beeltenis heen is een prachtige rand gecreëerd die alle dieren uit de Chinese dierenriem kalender weergeeft. Aangezien deze editie om de os gaat, staat deze bovenaan. Ook is de nominale waarde af te lezen. De achterzijde van de Lunar munt toont een prachtige afbeelding van een os omgeven door wilgentakken. De afbeelding is rijk in detail en toont ook het Chinese teken dat bij het jaar van de os van de dierenriem kalender hoort.

De Royal Australian Mint geeft de zilveren RAM serie munten uit in tubes van 10 stuks en 24 tubes in een monsterbox. Hierbij heeft het munthuis gekozen voor een kleiner formaat monsterbox met 240 munten, in plaats van de gebruikelijke 500 munten. Bij andere hoeveelheden worden de munten verpakt in een plastic capsule.

Tip: u kunt ook een voorraadalert instellen zodat u automatisch bericht ontvangt zodra deze munt op voorraad is!

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Lunar RAM serie Os 2021
Producent Austrian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review