Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 troy ounce zilveren munt Lunar 2022

1 troy ounce zilveren munt Lunar 2022

Deze Lunar Tijger munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een prachtige uitstraling.

€ 65,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 65,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Lunar jaar van de tijger 1 troy ounce zilveren munt 2022

De Perth Mint heeft de 2022 Lunar munt gepresenteerd. Het is de Lunar Tijger munt. De Lunar munten zijn gebaseerd op de Chinese dierenriem, die gebaseerd is op 12 dieren. 2022 is het jaar van de tijger en daarom heeft de Lunar munt het thema “jaar van de tijger” gekregen. De zilveren Lunar Tijger munten zijn geslagen in verschillende gewichten. Deze Lunar Tijger munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%).

Zoals de voorgaande jaren zijn de munten van uitstekende kwaliteit en hebben ze een prachtige uitstraling. Ook heeft de munt een nominale waarde van $1 aangezien deze als wettig betaalmiddel dient in Australië. De Lunar munten zijn wereldwijd erg bekend en gewild onder verzamelaars. Er zijn echter wereldwijd slechts 300.000 stuks van de 1 troy ounce Lunar Tijger munt beschikbaar, dus wees er snel bij.

De munt staat in het teken van het jaar van de tijger en vertegenwoordigd energie, onverschrokkenheid en leiderscapaciteiten. Volgens de Chinese dierenriem zijn dit karaktereigenschappen van mensen die in het jaar van de tijger geboren zijn. Dat de Lunar Tijger munt een interessante achtergrond heeft is zeker. Daarnaast bevat de munt prachtige details en is gemaakt van hoogwaardig zilver. Dit maakt de Lunar Tijger munt een erg goede aanwinst.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Slechts 300.000 stuks wereldwijd
  • Wereldwijd bekende Lunar serie

Ontwerp Lunar tijger munt

Ontwerp Lunar tijger munt

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont een verfijnde afbeelding van een moeder tijger en welp. Ze zijn samen op een rotsachtig terrein en worden omringt door bamboe en varens. Boven aan de munt is het Chinese karakter voor tijger te zien. Dit sluit erg goed aan bij de Chinese dierenriem. Dankzij prachtige details komen de tijgers op indrukwekkende wijze naar voren. De moeder tijger heeft een krachtige uitstraling en wijst het welp de weg. De Lunar Tijger munt ziet er prachtig uit en bevat schitterende details. Het is zoals de vorige jaren een erg prachtige munt om aan uw collectie toe te voegen. 

Ontwerp Lunar tijger munt

De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Hieromheen zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land van uitgave af te lezen.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een luchtdichte capsule. Per 20 stuks worden ze in een gesealde rol geleverd.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2022
Land van uitgifte
Australië
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.