1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021

1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021

De kleurrijke Googly Eyes munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt heeft naast prachtige kleuren ook een antieke afwerking.

€ 125,00
1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021

1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021

per stuk
6 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

1 troy ounce zilveren Googly Eyes munt 2021

 

De kleurrijke Googly Eyes munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt heeft naast prachtige kleuren ook een antieke afwerking. Omdat de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue heeft deze een nominale waarde van $1. De diameter van de Googly Eyes munt is 40 mm en de oplage 1.000 stuks. Dankzij de schitterende details komen de mooie bloemen op indrukwekkende wijze naar voren. De verschillende kleuren hebben ook allemaal een betekenis. Het rood symboliseert geheimhouding, het blauw energie en oranje gevoeligheid en trots. Naast het schitterende detail hebben de kleuren dus ook een reden. De Googly Eyes munt heeft een prachtige uitstraling en is zeker een goede aanvulling aan uw collectie.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Gelimteerde oplage van 1.000 stuks
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Googly Eyes munt

Ontwerp Googly Eyes munt

Voorzijde

De voorzijde van de Googly Eyes munt bevat prachtig kleurrijke details. Drie kleurrijke bloemen met een oog in het midden zijn afgebeeld. Ter details zijn er op de achtergrond ook nog verschillende bloemen te zien. De ogen springen erg naar voren en trekken de aandacht.

Ontwerp Googly Eyes munt

Achterzijde

De achterzijde van de Googly Eyes munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze bevat details die bij de voorzijde van de munt aansluiten. Daarnaast zijn ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte en jaar en land van uitgifte af te lezen.

Googly Eyes munt

Googly Eyes munt

Deze spectaculaire 1 troy ounce zilveren munt is de tweede uitgave van de serie "Fairy Tales" - Googly Eyes. De munt heeft een prachtig Reliëf, is gedeeltelijk gekleurd, heeft een Antique Finish en wordt geleverd in een bijpassende doos, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage van 1.000 stuks wereldwijd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Antieke afwerking
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.