1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021

1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021 zilveren munt Googly Eyes 2021 - antieke afwerking 1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021 - antieke afwerking
1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021
  • Prijs: € 125,00 per stuk
Maximaal 14 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De kleurrijke Googly Eyes munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt heeft naast prachtige kleuren ook een antieke afwerking.

Lees verder

De kleurrijke Googly Eyes munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt heeft naast prachtige kleuren ook een antieke afwerking. Omdat de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue heeft deze een nominale waarde van $1. De diameter van de Googly Eyes munt is 40 mm en de oplage 1.000 stuks. Dankzij de schitterende details komen de mooie bloemen op indrukwekkende wijze naar voren. De verschillende kleuren hebben ook allemaal een betekenis. Het rood symboliseert geheimhouding, het blauw energie en oranje gevoeligheid en trots. Naast het schitterende detail hebben de kleuren dus ook een reden. De Googly Eyes munt heeft een prachtige uitstraling en is zeker een goede aanvulling aan uw collectie. 

Uitgelicht

  • Oplage van 1.000 stuks 
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Kleurrijke munt

Design van de Googly Eyes munt

De voorzijde van de Googly Eyes munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze bevat details die bij de achterzijde van de munt aansluiten. Daarnaast zijn ook de nominale waarde, het gewicht, gehalte en jaar en land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Googly Eyes munt bevat prachtig kleurrijke details. Drie kleurrijke bloemen met een oog in het midden zijn afgebeeld. Ter details zijn er op de achtergrond ook nog verschillende bloemen te zien. De ogen springen erg naar voren en trekken de aandacht. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Googly Eyes 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review