Altijd 100% verzekerd transport

X
1 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

1 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

Deze munt is een 1 troy ounce zilveren munt, geslagen in puur zilver (99,99%). De munt wordt geleverd in een verpakking, samen met het Certificaat van Echtheid.
€ 68,25
1 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

1 troy ounce zilveren munt Germania Allegories 2021

per stuk
19 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Zilveren munt Germania Allegories 1 troy ounce 2021

Dit is de vierde munt in de Allegorie-serie 2021. De hele serie presenteert de personificaties van landen over de hele wereld in de vorm van mooie, sensuele en sterke vrouwen. Allegoriemunten hebben een diameter van 38,61 mm en vier verschillende diktes en gewichten. 1 Troy ounce munten hebben een dikte van 3 mm en dit gaat tot 25,85 mm dikte voor een munt van 10 troy ounce. Deze munt is een 1 troy ounce zilveren munt, geslagen in puur zilver (99,99%). De munt wordt geleverd in een verpakking, samen met het Certificaat van Echtheid.

De tweekoppige adelaar

De tweekoppige adelaar is een symbool voor de god van het begin, bewaker van deuren, poorten, doorgangen en bruggen, beschermheer van contracten en allianties. In tegengestelde richting gedraaide hoofden symboliseren het verleden en de toekomst.

Het patroon van het latwerk

Het patroon van het latwerk verwijst naar wijsheid en voorzichtigheid. Dit zijn kwaliteiten van elke nobele heerser(es).

Gouden lint

Het gouden lint met drie bloemen vertegenwoordigen de waarden die een sterke en onafhankelijke natie bepalen: eenheid, integriteit en vrijheid.

Het zwijn

Het zwijn is een symbool van macht en was een zeer populair en gerespecteerd dier in het Romeinse rijk. Het wapen is omgeven door een krans van eikenbladeren. De krans symboliseert loyaliteit, stabiliteit en nationale eenheid.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 25.000 stuks wereldwijd
  • Geleverd met certificaat van echtheid

Ontwerp Germania Allegories munt

Ontwerp Germania Allegories munt

De voorzijde van de munt toont de personificaties van Oostenrijk en Duitsland, weergegeven als jonge en mooie vrouwen. De rechter vrouw symboliseert Oostenrijk en is het toonbeeld van een multi-etnisch land. De linker vrouw symboliseert Duitsland en houdt een speer vast die symbool staat voor de as van de wereld, macht, waardigheid en eer. Het hoofd van de Oostenrijkse vrouw is versierd met een lauwerkrans, een symbool met meerdere positieve betekenissen, terwijl de Duitse vrouw bekroond is met een eikentak. De Oostenrijkse vrouw houdt het keizerlijke zwaard "Reichsschwert" vast, die vriendschap tussen beide culturen symboliseert.

Ontwerp Germania Allegories munt

De achterzijde van de munt toont een schild. Het schild in de kroon is verdeeld in vier delen, die elk hun eigen traditionele betekenis hebben. Het schild zelf is een symbool van waarheid, loyaliteit en vertrouwen. De kroon is een symbool van macht, adel en ridderlijkheid.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt in een speciale capsule geplaatst met een lens.  Dit zorgt ervoor dat de munt bekeken kan worden zonder deze uit de capsule te hoeven halen. Ook is de munt gecertificeerd. Het Certificaat van echtheid dat bij elke munt wordt geleverd, bevat alle benodigde informatie en garandeert de waarde van de munt.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2021
Producent

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.