1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020

1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020 1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020 1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020 1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020 1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020
1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020
  • Prijs: € 95,50 per stuk
1 stuks op voorraad Levertijd bij grotere afname: 3 weken

Beschrijving

Deze 1 troy ounce zilveren munt van Disney is de laatste uitgave in de nieuw Good Fortune serie. Deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver. De munt is geleverd in een speciale verpakking inclusief certificaat van echtheid. Met slechts 3.000 exemplaren wereldwijd, is deze munt een goede toevoeging van uw collectie. Lees verder

1 Troy ounce zilveren munt Disney Lunar jaar van de muis - geluk 2020

Deze 1 troy ounce zilveren munt van Disney is de laatste uitgave in de nieuw Good Fortune serie. Deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver. De munt is geleverd in een speciale verpakking inclusief certificaat van echtheid. Met slechts 3.000 exemplaren wereldwijd, is deze munt een goede toevoeging van uw collectie.

Deze good fortune munt is de laatste uitgave in deze nieuwe Good Fortune collectie van Disney.

Uniek aan deze serie is, dat de munten een diameter hebben van maar liefst 50mm. Ter vergelijking, een 1 oz Maple Leaf heeft slechts een diameter van 38mm.

Design Disney geluk

Deze Disney Year of the Mouse happiness 1oz Silver munt heeft een prachtig gekleurd en gegraveerd beeld van Mickey Mouse en Minnie Mouse die naar talloze vliegende lantaarns staren. De afbeelding is afkomstig van de Happiness-scroll in Disney's Happy Year of the Mouse-kunstcollectie. Op de onderkant van de achterkant staat het opschrift: "1 oz 999 Fine Silver Disney" - het gewicht en de fijnheid van het zilver.

Op de achterkant van de 1 troy ounce zilveren Disney munt vindt u de beeltenis van koningin Elizabeth II. Met daarbij jaar van uitgifte 2020, land van uitgifte Nieu en nominale waarde van 2 Dollar.

Lees minder

Specificaties

Producent New Zealand Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review